Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Program optimi Cupa Mondiala 2018. Franța și Argentina se întâlnesc la Kazan

Program optimi Cupa Mondiala 2018. Franța și Argentina se întâlnesc, astăzi, începând cu ora 17.00, la Kazan, în primul meci al optimilor de finală ale Mondialului din Rusia.

de Redactia Observator

la 30.06.2018 , 09:27

Program optimi Cupa Mondiala 2018. Franța și Argentina se întâlnesc, astăzi, începând cu ora 17.00, la Kazan, în primul meci al optimilor de finală ale Mondialului din Rusia.

Începând de astăzi, 30 iunie, Televiziunea Română (TVR 1) va transmite toate cele opt meciuri din optimile Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

Optimile Cupei Mondiale încep astăzi cu meciul dintre Franța și Argentina, două foste campioane mondiale care au dezamăgit milioane de fani la acest turneu final prin jocul extrem de slab practicat în teren.

Articolul continuă după reclamă

Deși s-au calificat în optimi cu două victorii și un egal, francezii și-au dezamăgit fanii la ultimul meci din grupe disputat în companiei Danemarcei, scorul fiind unul alb la finalul celor 90 de minute.

Pe acelaşi subiect

De cealaltă parte, Argentina lui Messi a ajuns în optimi printr-o minune, cu un gol marcat în prelungiri.

Program optimi Cupa Mondiala 2018 la TVR

Program optimi Cupa Mondiala 2018. Cine sunt cele 16 potențiale campioane

După faza grupelor, acolo unde singurul meci demn de un campionat mondial a fost cel dintre Spania și Portugalia, 16 echipe au ajuns în optimi și au șanse egale de a pune mâna pe trofeu.

Rusia, Danemarca, Franţa, Uruguay, Argentina, Portugalia, Spania, Croaţia, Mexic, Brazilia, Belgia, Suedia, Elveţia, Columbia, Japonia şi Anglia sunt cele 16 potențiale campioane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Program optimi Cupa Mondiala 2018. Franța și Argentina se întâlnesc la Kazan