Antena Meniu Search
x

Video Protest la Campionatul Mondial de Snooker. Un bărbat s-a urcat pe masă şi a împrăştiat o pudră portocalie

Un meci de la Campionatul Mondial de Snooker, din Marea Britanie, a fost întrerupt de un activist de mediu. Bărbatul a sărit pe masă şi a împrăştiat o pudră portocalie.

de Redactia Observator

la 18.04.2023, 14:10

Vezi și

Spune că astfel de acţiuni sunt singurele care pot atrage atenţia asupra distrugerii planetei. Organizaţia din care face parte bărbatul cere guvernului britanic să renunţe la orice proiect nou cu combustibili fosili. Masa a fost minuţios curăţată peste noapte, pentru ca meciul să poată fi reluat marţi seară.

Protestatarul purta un tricou în sprijinul grupului de activişti pentru schimbările climatice Just Stop Oil, care ulterior a postat online un comunicat pentru a revendica responsabilitatea pentru perturbarea evenimentului, informează News.ro

Just Stop Oil a perturbat o serie de evenimente sportive

"În jurul orei 19:20, doi susţinători ai Just Stop Oil au pătruns la Campionatul Mondial de Snooker de la Crucible Theatre din Sheffield, întrerupând jocul. Cei doi au acoperit mesele cu pudră portocalie înainte de a fi îndepărtaţi de agenţii de securitate şi arestaţi. Ei cer guvernului să oprească imediat toate proiectele noi de combustibili fosili din Regatul Unit şi solicită instituţiilor sportive din Regatul Unit să intervină în rezistenţa civilă împotriva politicilor de genocid ale guvernului", se arată în comunicat Just Stop Oil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Protest la Campionatul Mondial de Snooker. Un bărbat s-a urcat pe masă şi a împrăştiat o pudră portocalie