Antena Meniu Search
x

PSG, pas mare spre titlul de campioană a Franţei după victoria zdrobitoare cu Lyon

Paris Saint Germain a făcut un pas important spre titlul de campioană a Franţei, după ce a câştigat cu un scor categoric, 4-1, duelul cu Olympique Lyon de duminică seara, din etapa a 30-a a campionatului francez de fotbal.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 13:40

Fotbaliştii de la PSG, aproape de un nou titlu de campioană a Franţei
Fotbaliştii de la PSG, aproape de un nou titlu de campioană a Franţei - Profimedia
  • PSG este aproape să câştige un nou titlu de campioană a Franţei.

Chiar şi lipsiţi de aportul super-starului Mbappe, rămas pe banca de rezerve, cei de la Paris Saint Germain au dominat meciul şi şi-au adjudecat victoria încă din prima repriză, scorul de 4-1 fiind înregistrat şi la pauză.

Matic, autogol, Beraldo şi Ramos, de două ori, au marcat golurile celor de la Paris Saint Germain, în timp ce Nuamah a marcat golul de onoare al oaspeţilor.

Graţie victoriei obţinute cu Lyon, Paris Saint Germain şi-a consolidat primul loc în Ligue I. Parizienii au 11 puncte avans faţă de AS Monaco, echipa clasată pe locul 2 în Franţa, şi şanse mari să-şi treacă în cont un nou titlu de campioană a Franţei.

De partea cealaltă, Olympique Lyon continuă să caute strălucirea de altă dată. Lionezii sunt abia pe locul 8, la 12 puncte de podium, şi ar putea retrograda încă o poziţie, dacă Olympique Marseille obţine măcar un punct din meciul cu Nice pe care îl are de jucat miercuri seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » PSG, pas mare spre titlul de campioană a Franţei după victoria zdrobitoare cu Lyon