Antena Meniu Search
x

Rafael Nadal îi liniștește pe părinții copiilor "blocați" la Academie din cauza coronavirusului. Ce mesaj le-a transmis tenismenul

Ca răspuns la pandemia de coronavirus, Rafael Nadal a luat măsuri de siguranță pentru copiii aflați la academia de tenis care îi poartă numele, situată în orașul său natal, Manacor din Insulele Baleare. Tenismenul s-a adresat părinților prin intermediul unei scrisori deschise.

de Silviu Vișan

la 20.03.2020, 17:53

Rafael Nadal la o conferință de presă
Rafael Nadal - Zuma Press / Bai Xue via Hepta
  • Rafael Nadal s-a adresat printr-o scrisoare deschisă părinților juniorilor aflați la Academia sa din Manacor
  • Tenismenul susține că toți juniorii sunt în afara oricărui pericol
  • Academia Rafa Nadal a suspendat accesul publicului

Ca răspuns la pandemia de coronavirus, Rafael Nadal a luat măsuri de siguranță pentru copiii aflați la academia de tenis care îi poartă numele, situată în orașul său natal, Manacor, din Insulele Baleare. Tenismenul s-a adresat părinților prin intermediul unei scrisori deschise. 

"Sper că sunteți cu toții bine în aceste vremuri grele. După cum știți, circumstanțele de la Academie sunt speciale, dat fiind faptul că jucători tineri din 42 de naționalități stau aici pe timpul anului.  Din motive de familie sau logistice, mulți dintre ai au rămas aici și este de datoria noastră să avem grijă de ei. Am adoptat toate măsurile impuse de lege. Academia a suspendat de sâmbătă accesul publicului în săli, la muzeu, la magazinul oficial și la restaurant. Jucătorii și staff-ul sunt singurii oameni care mai au acces aici și nicio persoană din exterior nu poate intra.", se arată în prima parte a scrisorii. 

Rafael Nadal: "Vă încurajez să stați acasă!"

Din păcate, juniorii rămași la Academia Rafa Nadal nu vor ajunge prea curând acasă. Spaniolul i-a liniștit pe părinții acestora. 

"Vreau să mă folosesc de această oportunitate pentru a-i liniști pe părinți. Copiii voștri sunt foarte bine îngrijiți de o echipă grozavă, care se preocupă în fiecare minut de sănătatea lor. Știu că vreți să fiți alături de copiii voștri și sper ca acest moment să vină în curând. Vă încurajez să stați acasă! Sunt vremuri dificile, dar împreună vom trece peste ele.", a fost mesajul lui Rafael Nadal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Rafael Nadal îi liniștește pe părinții copiilor "blocați" la Academie din cauza coronavirusului. Ce mesaj le-a transmis tenismenul