Antena Meniu Search
x

Rapid - Steaua 1-1/ Cazul "Bricheta", la un pas de repetitie

Derbiul dintre Rapid si Steaua s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dupa o partida care era foarte aproape sa se termine inainte de timpul regulamentar din cauza incidentelor provocate de fanii giulesteni. Golurile au fost inscrise de Ovidiu Herea (min. 9) si Alexandru Bourceanu (min. 80)

de Bogdan Chiritescu

la 14.04.2013, 23:27

Cu cateva ore inainte de disputa din Giulesti au avut loc mai multe confruntari violente intre fanii celor doua echipe in cartierul bucurestean 1 Decembrie. VEZI AICI!

Impinsi din tribune de o atmosfera incendiara, rapidistii au inceput in forta partida si au deschis scorul dupa numai noua minute. Ovidiu Herea a executat impecabil o lovitura libera de la marginea careului de 16 metri fara nicio sansa pentru Tatarusanu.

Replica elevilor antrenati de Laurentiu Reghecampf a intarziat sa apara, iar singurele ocazii ale primei reprize pentru oaspeti au fost sutul lui Rusescu pe langa poarta si Tatu, "cap" peste din 6 metri.

Dupa pauza, Reghecampf a fortat cu Iancu, insa ocaziile la poarta giulestenilor au fost destul de rare. Ca si in tur, Bourceanu si-a salvat echipa. In minutul 80, mijlocasul stelist a sutat de la 25 de metri, mingea a fost deviata de Abrudan si a intrat in plasa fara sperante pentru Pecanha.

Imediat dupa marcarea golului egalizator meciul din Giulesti a fost suspendat pret de minute bune, dupa ce suporterii gazdelor l-au lovit pe Chiriches cu o bricheta, iar apoi au aruncat cu scaune pe teren.

La reluare, stelistii au presat, dar n-au reusit sa schimbe tabela, desi Iancu a fost foarte sa dea lovitura dupa ce a trimis in bara in prelungiri. S-a terminat insa 1-1, un rezultat care nu avantajeaza pe niciuna dintre echipe.

Au evoluat echipele:

Rapid: Pecanha - Voicu, Abrudan, Oros, N. Vasile - Grigore - Roman (Al. Coman '78), Dica (Al. Ionita II '90+5), Herea, Grigorie - Pancu (Al. Ionita I '67). Antrenor: Marian Rada.

Steaua: Tatarusanu - Georgievski (Tatu '22), Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Chipciu, Tanase (Prepelita '46) - Rusescu (Iancu '61). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Rapid - Steaua 1-1/ Cazul "Bricheta", la un pas de repetitie