Antena Meniu Search
x

Reacţia lui Jurgen Klopp, după scandalul în care a fost implicat Sebastian Colţescu la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir

Celebrul antrenor german Jurgen Klopp, de la FC Liverpool, a intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, în scandalul momentului din fotbal, respectiv scandalul în care a fost implicată brigada de arbitri români la meciul dintre Paris Saint Germain şi Istanbul Başakşehir, din etapa a VI-a a grupelor UEFA Champions League.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.12.2020, 07:46

Reacţia lui Jurgen Klopp nu a fost pe placul fanilor săi
Jurgen Klopp s-a implicat în scandalul de la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir - Hepta
  • Jurgen Klopp s-a implicat în scandalul de la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir.
  • Reacţia lui Jurgen Klopp nu a fost pe placul fanilor săi.

Duelul de la Paris s-a întrerupt la aproximativ 20 de minute de la startul partidei, după ce Sebastian Colţescu, arbitru de rezervă, a fost acuzat că a avut o exprimare cu tentă rasistă.

Colţescu i-a solicitat centralului Ovidiu Haţegan să-l elimine pe Pierre Webo, antrenorul secund al oaspeţilor, pentru proteste, însă a utilizat o exprimare total nepotrivită, identificându-l pe Webo drept "negrul acela".

Nemulţumiţi de situaţie, jucătorii de la Istanbul Başakşehir au ieşit de pe teren şi au refuzat să mai revină pentru continuarea partidei.

Cum şi fotbaliştii de la Paris Saint Germain au fost de acord cu ei şi au părăsit suprafaţa de joc, disputa a fost întreruptă şi se va relua miercuri, de la minutul în care a survenit oprirea jocului.

Fanii lui Klopp nu sunt de acord cu postarea acestuia despre incidentul de la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir

Neamţul Jurgen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, un mesaj cât se poate de clar despre acest incident: "Say No To Racism" (n.r. - spune NU rasismului).

De remarcat că mulţi dintre fanii lui Klopp care au comentat la postarea acestuia nu sunt de acord cu mesajul transmis de tehnicianul german şi consideră că în acest caz este mai degrabă vorba de o neînţelegere decât de o exprimare cu tentă rasistă.

UEFA ar urma să analizeze întreaga situaţie, însă este foarte posibil ca toţi cei patru arbitri români să plătească scump pentru această situaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Reacţia lui Jurgen Klopp, după scandalul în care a fost implicat Sebastian Colţescu la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir