Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum a devenit FlashScore cea mai populară aplicație pentru rezultate live

Aplicația FlashScore, apărută în februarie 2015, a devenit în scurt timp cea mai populară aplicație pentru rezultate live din sport.

de Redactia Observator

la 30.01.2018 , 12:40

Rezultate live pe net

Aplicația FlashScore, apărută în februarie 2015 în România, a devenit în scurt timp cea mai populară aplicație pentru rezultate live din sport.

Ce este aplicația "FlashScore - Rezultate live"

Pasionații de sport au la dispoziție mai multe aplicații de rezultate live, însă, după apariția ei în 2015, "FlashScore - Rezultate live" a devenit în scurt timp cea mai populară. 

Articolul continuă după reclamă

Este o aplicație creată de compania Livesport s.r.o., care oferă servicii de scoruri live pentru peste 40 milioane de utilizatori din întreaga lume, firma având sediul central la Praga (Cehia). 

Pe acelaşi subiect

Aplicația de scoruri live este printre puținele în limba română și pune la dispoziţie, în timp real, toate informaţiile de care au nevoie cei interesați de rezultatele live din peste 26 de sporturi.

Aplicaţia, disponibilă atât pentru iPhone, cât și pentru telefoanele mobile cu sisteme Android, oferă informaţii despre meciuri în curs din 3000 de campionate și competiții din toată lumea, dar şi despre clasamente şi statistici.

Sporturi şi competiţii despre care oferă informaţii aplicaţia "FlashScore Rezultate"

  • fotbal: România Liga 1, Liga Campionilor, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie și încă alte peste 900 de campionate și cupe
  • hochei: NHL, KHL și alte peste 100 de competiții
  • tenis: ATP, turnee WTA, Challenger, competiții ITF, Cupa Davis, Cupa Fed
  • baschet: NBA, Euroliga și alte peste 100 de competiții de baschet
  • alte sporturi: handbal, volei, fotbal American, golf, fotbal Australian, badminton, bandy, volei pe plajă, box, floorball, futsal, cricket, MMA, netball, fotbal pe plajă, hochei pe iarbă, rugby, rugby league, snooker, tenis de masă, darts, polo.
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Sport » Cum a devenit FlashScore cea mai populară aplicație pentru rezultate live