Antena Meniu Search
x

RIO 2016: Mesajul Cătălinei Ponor de la Jocurile Olimpice

RIO 2016. Gimnasta Cătălina Ponor a mărturisit, pe pagina sa de Facebook, că se simte "mândră şi fericită" că a fost portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

RIO 2016. Gimnasta Cătălina Ponor a mărturisit, pe pagina sa de Facebook, că se simte "mândră şi fericită" că a fost portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

RIO 2016. Cătălina Ponor le-a mulţumit compatrioţilor săi pentru mesajele de încurajare.

RIO 2016. "Ce momente minunate! Sunt mândră şi fericită că am purtat steagul ţării noastre în faţa întregii lumi. Jocurile Olimpice de la Rio sunt oficial deschise, iar după emoţiile de la festivitate vin altele şi mai mari: cele din concurs", a scris celebra gimnastă.

RIO 2016. "Vă mulţumesc pentru mesajele voastre de încurajare. Chiar dacă sunteţi la mii de kilometri depărtare, cuvintele voastre mă fac să simt că sunteţi toţi cu mine aici, în sala de antrenament. Veţi fi cu mine şi când intru în competiţie şi voi face tot ce pot ca să iau cu mine şi pe podium, Hai, România!", a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » RIO 2016: Mesajul Cătălinei Ponor de la Jocurile Olimpice