Antena Meniu Search
x

Rogers Cup, Toronto: Simona Halep a abandonat finala. Belinda Bencic câştigă partida

Belinda Bencic câştigă finala de la Toronta, după ce Simona Halep abandonează partida

Belinda Bencic câştigă finala de la Toronta, după ce Simona Halep abandonează partida

Simona Halep a abandonat în finală la Toronto, în fața Belindei Bencic, din Elveția, la scorul de 7-6, 6-7, 3-0, pentru elvețiancă.

"Îmi pare rău pentru Simona, sper că își va reveni, dar o victorie e o victorie. E foarte greu să joc împotriva ei. Voi sărbători cu siguranță, voi juca marți la Cincinatti, dar voi sărbători cu siguranță", a declarat Belinda Bencic, după victoria în fața Simonei Halep, care a abandonat în finală la Toronto.

Simona Halep s-a calificat în finala Rogers Cup, după ce a câştigat, sâmbătă, partida din semifinalele turneului Premier 5 de la Toronto, disputată cu italianca Sara Errani, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, scor 6-4, 6-4.

La rândul ei, Belinda Bencic, în vârstă de 18 ani, s-a impus în faţa liderului WTA, Serena Williams, după un meci care a durat aproape două ore şi jumătate.

Înaintea acestei întâlniri, americanca pierduse un singur meci (din 41 disputate), în luna mai, în faţa sportivei cehe Petra Kvitova, în semifinalele turneului de la Madrid.

Cu Bencic, Halep s-a întâlnit o dată, anul trecut, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, când românca s-a impus cu scorul 6-4, 6-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Rogers Cup, Toronto: Simona Halep a abandonat finala. Belinda Bencic câştigă partida