Antena Meniu Search
x

România şi Franţa, la egalitate după primele meciuri din semifinalele FED CUP

Echilibru după primele meciuri ale României din semifinalele Fed Cup. Suntem la egalitate cu Franţa. Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu au jucat în primele dueluri de la Rouen. Halep a învins-o pe Kristina Mladenovici. Mihaela Buzărnescu nu i-a putut face faţă Carolinei Garcia.

de Redactia Observator

la 21.04.2019, 11:05

Vezi și

Echilibru după primele meciuri ale României, după prima zi a semifinalei Fed Cup. Suntem la egalitate cu Franţa. Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu au jucat în primele dueluri de la Rouen. Halep a învins-o pe Kristina Mladenovici. În primul set, Simona a avut ceva emoţii, însă, chiar şi aşa, după aproape o oră, şi-a trecut în cont primul act, cu 6-3. Şi al doilea set a fost la discreţia româncei, care s-a impus cu scorul de 6-1. Din păcate, Mihaela Buzărnescu nu i-a putut face faţă rachetei numărul unu a Franţei, Caroline Garcia, aceasta a învins-o cu un dublu 6-3. În primul meci de astăzi, Simona Halep va da piept cu Caroline Garcia.

După victoria de sâmbătă, Simona a ţinut să precizeze că "a fost dificil la începutul jocului, din cauza emoţiilor. A fost dificil să încep această întâlnire. Sunt însă mulţumită de prestaţia mea, iar în setul doi a fost mult mai bine. M-am simţit ca acasă la Rouen. Au venit mulţi fani şi vreau să le mulţumesc".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » România şi Franţa, la egalitate după primele meciuri din semifinalele FED CUP