Antena Meniu Search
x

Rugbistul paralizat după un accident de motocicletă are nevoie de ajutor. Meci caritabil pe Parcul Copilului

Ştefan Stan, rugbistul rămas paralizat după un accident de motocicletă, are nevoie de ajutor pentru a-şi continua recuperarea în Germania, iar din acest motiv rudele şi prietenii solicită susţinerea tuturor celor care se pot implica.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 11.09.2019, 16:04

Ştefan Stan, rugbistul rămas paralizat după un accident de motocicletă, are nevoie de ajutor pentru a-şi continua recuperarea în Germania, iar din acest motiv rudele şi prietenii solicită susţinerea tuturor celor care se pot implica.

Ştefan Stan a suferit un accident de motocicletă în urmă cu aproape două săptămâni. După câteva zile în care a avut nevoie să fie stabilizat, a fost supus unei intervenţii chirurgicale extrem de dificile şi care a durat mai mult de 10 ore.

Rugbistul Ştefan Stan a rămas paralizat după un accident de motocicletă

Din fericire, există indicii care arată că operaţia a fost una de succes, astfel că sunt speranţe că Ştefan îşi poate recupera posibilitatea de a se deplasa fără ajutor.

Însă procesul este departe de a se fi încheiat. Pentru că Ştefan are nevoie de încă o intervenţie chirurgicală şi multă recuperare în Germania.

Iar acţiunea se anunţă a fi una extrem de costisitoare. 

Pentru că familia nu îşi permite un asemenea efort s-au deschis două conturi pe numele mamei jucătorului, Rodica Nicolae:

RO 02 RZBR 0000 0600 2123 1523 (lei)

RO 45 RZBR 0000 0600 2123 1525 (euro)

Meci caritabil pentru rugbistul paralizat, vineri, pe Parcul Copilului

Astfel că toţi cei care se pot implica, pot contribui şi îi pot face rugbistului măcar un pic viaţa mai uşoară.

Ştefan Stan, 32 de ani, a crescut la echipele de juniori ale RC Griviţa şi Liceului Aurel Vlaicu, iar ultima dată a evoluat la Sportul Studenţesc, formaţie cu care a ajuns până în finala Diviziei A în 2018.

Acum, pentru a-l ajuta pe Ştefan, mulţi dintre foştii săi coechipieri de la diferite echipe vor participa vineri, 13 septembrie, de la ora 17.30, pe Stadionul Parcul Copilului, la un meci caritabil ce are ca scop obţinerea de fonduri pentru rugbistul de 32 de ani.

În plus, pe grupul de Facebook Împreună pentru Ştefan apar ultimele detalii despre acest caz şi se poate participa la licitaţii pentru diferite tricouri cu autograf, banii urmând a fi adunaţi, de asemenea, pentru rugbistul de 32 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Rugbistul paralizat după un accident de motocicletă are nevoie de ajutor. Meci caritabil pe Parcul Copilului