Antena Meniu Search
x

Sapunaru va castiga 650 de mii de euro pe sezon

Un roman e gata sa-i faca anonimi pe Messi si Ronaldo in Spania. Cristi Sapunaru a fost prezentat oficial la Elche. Ioan Andone a pus si el o vorba buna. A jucat un an la Elche in 90.

Vezi și

Cristian Sapunaru e gata sa se bata cu Messi, Neymar si Cristiano Ronaldo, in Spania. Fostul fundas al lui Porto a fost prezentat oficial la Elche. A semnat pe trei ani cu spaniolii si va câştiga 650 de mii de euro, pe sezon, la nou-promovata in Primera. “In primul rând, imi place mult proiectul pe care il are Elche. Am decis, impreuna cu familia, sa venim aici, la Elche, pentru ca ne place mult”, a dezvaluit Sapunaru.

Sapunaru s-a simtit ca o vedeta la prezentarea in Spania. A jonglat cu mingea, a făcut poze cu fanii si le-a dezvaluit spaniolilor cine l-a convins sa semneze cu Elche. “Da, Ioan Andone, fost jucator la Elche. A fost antrenorul meu la Rapid Bucuresti si am vorbit putin despre asta”, a marturisit forbalistul.

Rapidistul Sapunaru putea ajunge in Premier League. A refuzat-o pe Crystal Palace dintr-un motiv incredibil: nou promovata din Anglia joaca in culorile Stelei. “Am avut multe oferte importante, am ales-o pe cea mai buna pentru noi, aceasta este Elche. Voi da totul pe teren pentru acest club. E un proiect care imi place mult si cred in el, de aceea sunt aici. Va fi un proiect foarte important, unul dintre cele mai importante din viata mea”, a incheiat rapidistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Sapunaru va castiga 650 de mii de euro pe sezon