Antena Meniu Search
x

Serena Williams, amendată de Asociația de Tenis din SUA, pentru scandalul din finala US Open

Asociația de Tenis a Statelor Unite a amendat-o pe Serena Williams pentru scandalul din finala US Open. Jucătoarea americană a pierdut meciul în fața japonezei Naomi Osaka, dar a făcut vâlvă certându-se cu arbitrul de scaun.

Vezi și

Asociația de Tenis a Statelor Unite a amendat-o pe Serena Williams pentru scandalul din finala US Open. Jucătoarea americană a pierdut meciul în fața japonezei Naomi Osaka, dar a făcut vâlvă certându-se cu arbitrul de scaun.

Asociația de Tenis din SUA i-a dat o amendă de 17 mii de dolari Serenei Williams, pentru cele 3 încălcări de regulament din finala de la US Open.

Serena Williams a făcut o criză de nervi în timpul partidei disputate cu Naomi Osaka. Sportiva a ţipat de mai multe ori la arbitru şi l-a numit "hoţ" şi "mincinos".

Situația a degenerat când arbitrul Carlos Ramos a anunţat că Serena Williams a primit sfaturi din partea antrenorului ei, aflat în tribună. Lucru interzis la un astfel de turneu. iar din acel moment, Serena şi-a ieşit din minţi.

Iar confruntarea a continuat după ce, într-un exces de furie, Serena şi-a distrus racheta. Şi a fost din nou penalizată.

Încălcarea regulamentului pentru distrugerea rachetei. Un punct de penalizare, doamnă Williams!

A urmat însă cel mai greu moment al partidei. Jucătoarea în vârstă de 36 de ani şi-a pierdut cumpătul şi a început să ţipe la arbitru.

Carlos Ramos a penalizat-o atunci cu un punct. Şi nici supervizorii nu au mai putut să o liniştească pe Serena. Cu lacrimi în ochi, jucătoarea l-a acuzat pe arbitru de sexism.

Antrenorul a recunoscut că a încercat să-i dea indicaţii, dar spune că Serena Williams nu le-a observat. Momentele din marea finală au afectat ambele jucătoare. Nervoasă şi de necontontrolat, Serena a pierdut finala, iar tânăra japoneză Naomi Osaka a suportat fără nicio vină şi huiduielile fanilor revoltaţi.

Chiar şi în cel mai frumos moment al carierei sale. Obţinerea primului ei titlu de mare șlem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Serena Williams, amendată de Asociația de Tenis din SUA, pentru scandalul din finala US Open