Antena Meniu Search
x

Japoneza Naomi Osaka face istorie la US Open! O va întâlni pe Serena Williams în finala de la Flushing Meadows (Video)

Surpriză de proporţii la US Open. Americanca Serena Williams, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 17 o va întâlni în finală pe Naomi Osaka, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, după ce japoneza a eliminat-o, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Madison Keys.

la 03.04.2019, 14:47
Japoneza Naomi Osaka face istorie la US Open! O va întâlni pe Serena Williams în finala de la Flushing Meadows
Japoneza Naomi Osaka face istorie la US Open! O va întâlni pe Serena Williams în finala de la Flushing Meadows - Twitter

Surpriză de proporţii la US Open, ultimul grand slam al anului. Americanca Serena Williams, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 17 o va întâlni în finală pe Naomi Osaka, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, după ce japoneza a eliminat-o, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Madison Keys.

Serena Williams, 36 de ani, a ajuns pentru a noua oară în ultimul act la Flushing Meadows, după ce a trecut, cu 6-3, 6-0, de letona Anastasija Sevastova, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 19, în 66 de minute.

Jucătoarea americană este la un pas de cel de-al 24-lea trofeu de grand slam. Ea va juca a XXXI-a finală de Grand Slam din carieră.

În vârstă de 20 de ani, Osaka este pentru prima dată în ultimul act al unui asemenea turneu.

Pe acelaşi subiect

Ea a eliminat-o la US Open, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Madison Keys, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 15, după un meci de o oră şi 26 de minute.

"Poate că o să sune urât, dar chiar vroiam să joc cu Serena...pentru că este Serena! Încă mă simt ciudat pentru că nu am bătut-o pe Madison niciodată", a declarat japoneza după meci.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Japoneza Naomi Osaka face istorie la US Open! O va întâlni pe Serena Williams în finala de la Flushing Meadows (Video)