Antena Meniu Search
x

Japoneza Naomi Osaka face istorie la US Open! O va întâlni pe Serena Williams în finala de la Flushing Meadows (Video)

Surpriză de proporţii la US Open. Americanca Serena Williams, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 17 o va întâlni în finală pe Naomi Osaka, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, după ce japoneza a eliminat-o, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Madison Keys.

Japoneza Naomi Osaka face istorie la US Open! O va întâlni pe Serena Williams în finala de la Flushing Meadows
Japoneza Naomi Osaka face istorie la US Open! O va întâlni pe Serena Williams în finala de la Flushing Meadows - Twitter

Surpriză de proporţii la US Open, ultimul grand slam al anului. Americanca Serena Williams, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 17 o va întâlni în finală pe Naomi Osaka, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, după ce japoneza a eliminat-o, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Madison Keys.

Serena Williams, 36 de ani, a ajuns pentru a noua oară în ultimul act la Flushing Meadows, după ce a trecut, cu 6-3, 6-0, de letona Anastasija Sevastova, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 19, în 66 de minute.

Jucătoarea americană este la un pas de cel de-al 24-lea trofeu de grand slam. Ea va juca a XXXI-a finală de Grand Slam din carieră.

În vârstă de 20 de ani, Osaka este pentru prima dată în ultimul act al unui asemenea turneu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a eliminat-o la US Open, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Madison Keys, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 15, după un meci de o oră şi 26 de minute.

"Poate că o să sune urât, dar chiar vroiam să joc cu Serena...pentru că este Serena! Încă mă simt ciudat pentru că nu am bătut-o pe Madison niciodată", a declarat japoneza după meci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Japoneza Naomi Osaka face istorie la US Open! O va întâlni pe Serena Williams în finala de la Flushing Meadows (Video)