Antena Meniu Search
x

Video Super Bowl 2022. Show istoric, după pandemie. Fanii l-au catalogat drept un adevărat triumf pentru mileniali

Cel mai mare spectacol sportiv de pe Planetă a avut loc aseară peste Ocean. Super Bowl a însemnat show atât pe teren, cât şi pe scenă sau în tribune, unde a fost prezentă elita de la Hollywood. În timpul pauzei au cântat Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Dr. Dre şi Kendrick Lamar, în primul show exclusiv hip-hop din istorie.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 14.02.2022, 21:31

Vezi și

A fost un show cum nu s-a mai văzut vreodată la Super Bowl. Cele mai mari nume din hip-hop-ul american - Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Kendrick Lamar şi invitatul surpriză, 50 Cent, au împărţit scena. Dr. Dre şi Snoop Dogg au spart gheaţa şi au deschis spectacolul cu hitul lor, The Next Episode. Au urmat 50 Cent şi Mary J. Blige, într-o costumaţie impresionantă. Kendrick Lamar şi Eminem au continuat să ridice stadionul în picioare, cu hiturile care i-au consacrat. Spre final, Eminem a îngenuncheat, în semn de omagiu pentru jucătorii de culoare.

Atât fanii de pe stadion, cât şi cei de pe reţelele sociale au fost cuceriţi de fiecare minut de concert. Unii l-au clasat drept cel mai bun din istoria Super Bowl şi un adevărat triumf pentru mileniali. Au observat cu nostalgie că a fost şi un show al veteranilor, majoritatea celor care au urcat pe scenă fiind trecuţi de 50 de ani sau aproape să treacă de jumătate de secol de viaţă. Aşa arată un miliard de dolari la un loc, au scris alţii, referindu-se la averea însumată a artiştilor. Cel mai bogat dintre toţi este Dr. Dre, cu o avere estimată de peste 450 de milioane de dolari. Îl urmează Eminem, cu cel puţin 230 de milioane de dolari în cont.

Show-ul de la pauză a avut şi spectatori pe măsură

Show-ul de la pauză a avut şi spectatori pe măsură. Katy Perry şi Orlando Bloom, Ryan Reynolds sau Jennifer Lopez şi Ben Affleck i-au aplaudat pe regii hip-hopului din tribune. Tot acolo a fost şi prinţul Harry, care a venit însoţit de verişoara sa, prinţesa Eugenie. Toată seara au fost difuzate între 80 şi 90 de spoturi în care apar celebrităţi. Iar costurile au fost impresionante: pentru 30 de secunde de reclamă s-au plătit şi peste şapte milioane de dolari. La final, zarurile au fost aruncate, iar echipa Rams a pus mâna pe Trofeul Lombardi, în ultimul minut de joc.

După meci, Taylor Rapp, de la Los Angeles Rams, a ales să sărbătorească victoria într-un mod inedit. A îngenuncheat în faţa iubitei lui, Dani Johnson, şi a cerut-o în căsătorie. Fericirea câştigării Super Bowl a fost astfel completată de "DA-ul"primit de la iubita lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Super Bowl 2022. Show istoric, după pandemie. Fanii l-au catalogat drept un adevărat triumf pentru mileniali