Antena Meniu Search
x

Simona Halep, declarații înainte de US Open: ”Mă simt mult mai puternică”

Simona Halep este la New York, pentru a participa la US Open, la ultimul Mare Șlem al anului. Pe arena Louis Armstrong, românca a făcut declarații presei, în care a vorbit despre ultimele sale meciuri.

Simona Halep pe teren la US Open
Simona Halep la antrenamentul de la US Open, înainte de începerea turneului, pe 25 august 2018 - Youtube/US Open Tennis Championships

Simona Halep este la New York, pentru a participa la US Open, la ultimul Mare Șlem al anului. Pe arena Louis Armstrong, românca a făcut declarații presei, în care a vorbit despre ultimele sale meciuri.

"A fost o vară dificilă, dar a fost una bună. Nu iau decât lucrurile pozitive. Am avut multe meciuri, meciuri bune. Am fost obosită un pic la final. Am avut câteva zile dificile după finala de la Cincinnati, dar acum sunt recuperată. Mă simt din nou puternică. Când am meciuri, mă simt mai încrezătoare. Fără meciuri, nu simt acea securitate, chiar dacă mă antrenez mult, aşa că sunt într-o bună poziţie", a spus Simona Halep.

Românca a dezvăluit că victoria în turneul de la Roland Garros a avut un efect benefic.

"S-a schimbat ceva înăuntrul meu. Sunt mult mai relaxată. Mă simt recunoscătoare pentru tot ce am realizat. Acestea două erau visurile mele, să fiu numărul 1 mondial şi să câştig un grand slam. Am spus întotdeauna că fără un grand slam nu eşti un adevărat număr 1. După French Open, am început să cred că sunt un adevărat număr 1. Cred că mă face mai încrezătoare, mai relaxată. Am dorinţe diferite acum, când sunt pe teren. Mă bucur mai mult. Nu simt niciun fel de presiune pentru că îmi place să fiu în această poziţie. Cel mai bun lucru este că sunt aici", a declarat Halep.

Românca a dezvăluit și ce simte din postura de lider mondial.

"Pot să spun că m-am obişnuit, am câteva luni acolo, în topul WTA. Dar când începi meciul, uiţi că eşti numărul 1 şi că ai toate acele titluri. Ai doar o luptă în faţa ta şi trebuie să lupţi, ceea ce fac", a spus românca..

Organizatorii US Open au prezentat și primele imagini de la antrenamentele Simonei Halep, înainte de începerea turneului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep va juca luni la US Open cu jucătoarea Kaia Kanepi din Estonia. Românca e convinsă că va juca mai bine față de ediția de anul trecut.

"Am pierdut în primul tur, aşa că nu poate fi mai rău de atât. Mă simt încrezătoare, ştiu că am jocul să o înving pe Kanepi, dar este foarte periculoasă. Vreau doar să fiu pregătită pentru meci şi să dau totul ", a mai declarat Halep.

Kaia Kanepi, 33 de ani, a mai jucat o dată cu Simona Halep, în 2014, în optimile turneului din Qatar și a pierdut în fața româncei.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Simona Halep, declarații înainte de US Open: ”Mă simt mult mai puternică”