Antena Meniu Search
x

Simona Halep, după eliminarea de la Australian Open 2021: "Serviciul nu m-a ajutat în momentele importante ale meciului cu Serena Williams"

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a fost eliminată de la Australian Open 2021, după ce a cedat, scor 3-6, 3-6, în confruntarea cu Serena Williams (Statele Unite ale Americii), cap de serie numărul 10, din sferturile de finală ale competiţiei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.02.2021, 13:57

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală ale Australian Open 2021
Simona Halep consideră că a fost trădată de serviciu în meciul cu Serena Williams de la Australian Open 2021 - Hepta
  • Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală de la Australian Open 2021.
  • Simona Halep poate să piardă locul 2 mondial, după participarea la Australian Open 2021.

Partida dintre Simona Halep şi Serena Williams a fost la discreţia americancei, cu mici excepţii, mai ales în startul setului al doilea, când Simona Halep a condus, cu 2-0 şi 3-1, înainte ca Serena Williams să revină şi să rezolve soarta calificării în semifinalele Australian Open 2021.

La sfârşitul partidei, Simona Halep a avut cuvinte de laudă la adresa adversarei, dar a făcut referire şi la momentul în care, practic, s-a decis soarta partidei.

"Per total, a fost un meci greu, iar Serena a jucat foarte bine şi a meritat, cu siguranţă, să câştige. Din păcate serviciul nu m-a ajutat în momentele importante ale meciului cu Serena Williams şi de aceea nu am putut, de exemplu, să-mi măresc avantajul în setul al doilea. Nu am fost departe de ea în acest meci, dar ea a fost mai puternică în momentele cheie. Am făcut un joc bun, nu sunt dezamăgită de mine. Accept că m-a învins, dar puteam să fiu mai puternică la serviciu", a fost mesajul transmis de Simona Halep.

Simona Halep poate să piardă locul 2 mondial, după Australian Open 2021

Eliminarea de la Australian Open 2021 o aduce pe Simona Halep într-o situaţie neaşteptată. Simona Halep este în pericol să piardă locul 2 mondial tocmai în dauna japonezei Naomi Osaka, adversara Serenei Williams din semifinale.

Dacă Simona Halep a ieşit în pierdere faţă de anul trecut, când a ajuns până în semifinalele Australian Open, Naomi Osaka şi-a îmbunătăţit masiv rezultatul, după ce anul trecut se oprea în turul III al competiţiei.

Pentru Simona Halep ar urma, în mod normal, o pauză scurtă ea fiind aşteptată să revină pe teren peste aproximativ două săptămâni, urmând să participe la Qatar Open, de la Doha, competiţie la care este cotată drept favorită 2.

Australianca Ashleigh Barty, lider mondial, deschide lista favoritelor de la Qatar Open, competiţie la care şi-au mai anunţat prezenţa nume grele precum Sofia Kenin (Statele Unite ale Americii), Elina Svitolina (Ucraina) sau Karolina Plişkova (Cehia).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Simona Halep, după eliminarea de la Australian Open 2021: "Serviciul nu m-a ajutat în momentele importante ale meciului cu Serena Williams"