Antena Meniu Search
x

Simona Halep, după finala pierdută de la Cincinnati: ”Trebuie să trec peste asta!” (Video)

După turneul de la Cincinnati, Simona Halep a dat un interviu pentru WTA, în care a explicat motivul pentru care a pierdut finala. Românca a fost învinsă în trei seturi de olandeza Kiki Bertens.

Simona Halep în interviul pentru WTA
Simona Halep a dat un interviu video pentru WTA după finala pierdută de la Cincinnati - Youtube/WTA

După turneul de la Cincinnati, Simona Halep a dat un interviu pentru WTA, în care a explicat motivul pentru care a pierdut finala. Românca a fost învinsă în trei seturi de olandeza Kiki Bertens.

În interviul pentru WTA, Simona Halep a dezvăluit ce simte după pierderea finalei:

”Este greu să pierzi după ce am avut o minge de meci, dar asta este viața, așa e, uneori, tenisul. Și trebuie să trec peste asta! A fost o săptămână extraordinară, de fapt, două săptămâni extraordinare pentru mine, dar o felicit pentru Kiki Bertens, care a jucat foarte bine astăzi”, a declarat Halep.

Românca a explicat și motivul pentru care nu a reușit să se impună în fața olandezei Kiki Bertens.

”Am greșit cam mult în setul al treilea, dar am fost cu adevărat obosită și nu am reușit să mă controlez emoțional și fizic. Și cred că Kiki Bertens s-a arătat mai puternică și a reușit astfel să câștige meciul”, a spus românca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și la festivitatea de premiere, Simona Halep a avut o declarație de presă.

"E a treia oară când vorbesc din aceeaşi poziţie, am pierdut finala de trei ori, dar poate în viitor voi putea câştiga o dată acest turneu, deoarece îmi place să joc aici. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să ne susţineţi, a fost o săptămână extraordinară pentru mine. Am fost un pic obosită în timpul acestei săptămâni, dar a fost plăcere să vin şi să joc în faţa voastră. Vă mulţumesc!”, a declarat românca.

Simona Halep a avut și un mesaj pentru adversara sa, olandeza Kiki Bertens.

”Vreau să o felicit pe Kiki, ai jucat minunat, meriţi acest trofeu. Ai fost fantastică azi şi îţi doresc tot ce e mai bun pentru viitor. A fost o săptămână bună şi sper să ne vedem anul viitor. Mulţumesc echipei mele pentru susţinere, nu a fost perfect astăzi, dar cu siguranţă avem multe înainte", a spus Halep.

Simona Halep și Kiki Bertens s-au întâlnit pentru a cincea oară. Scorul întâlnirilor directe este acum 3-2 în favoarea româncei. Halep, de asemenea, a jucat pentru a treia oară finala turneului de la Cincinnati. Dacă ar fi câștigat, ar fi stabilit recordul de a fi prima jucătoare de tenis care obține două titluri într-o săptămână.

Simona Halep a fost învinsă de Kiki Bertens în finala de la Cincinnati în trei seturi, scor 6-2, 6-7, 2-6. În finalul setului 2, la Tie Break, românca a avut o minge de meci, însă sportiva olandeză a întors scorul și a reușit să câștige setul.

Sursa: News.ro, WTA

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Simona Halep, după finala pierdută de la Cincinnati: ”Trebuie să trec peste asta!” (Video)