Antena Meniu Search
x

Simona Halep, nominalizată pentru cea mai frumoasă ţinută de pe teren în 2018

Simona Halep este nominalizată pentru cea mai frumoasă ţinută din circuit, purtată pe teren, în 2018. Românca poate fi votată de fani pe site-ul WTA.

Simona Halep este nominalizată pentru cea mai frumoasă ţinută din circuit, purtată pe teren, în 2018. Românca poate fi votată de fani pe site-ul WTA.

Marija Zivlak, de la Women’s Tennis Blog, a nominalizat-o pe Simona Halep printre cele mai frumoase ţinute din 2018, alese în funcţie de aspect, efect şi inovaţii.

Simona Halep a fost aleasă pentru ţinuta Nike de la Roland Garros, neo turcoaz, în contrastat total cu terenul de joc, astfel fiind atrasă atenţia asupra detaliilor de textură.

Simona Halep, în topul celor mai frumoase ţinute din circuit în 2018

Simona Halep poate fi votată de fani pe site-ul wtatennis.com, unde pot fi văzute toate cele cinci ţinute din topul celor mai frumoase ţinute ale anului.

Simona Halep le are ca "rivale" în competiţia celor mai frumoase ţinute de pe teren din 2018 pe Caroline Wozniacki, cu salopeta Adidas purtată de la Australian Open, inspirată din vara australiană, pe Serena Williams, cu celebrul “catsuit” Nike purtat tot la Roland Garros, pe Andrea Petkovic, cu rochia în stil retro tot de la Roland Garros, şi Karolina Pliskova, tot pentru o ţinută retro semnată de Fila, purtată la turneul de la Stuttgart.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Simona Halep, nominalizată pentru cea mai frumoasă ţinută de pe teren în 2018