Antena Meniu Search
x

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open şi pierde poziţia de lider mondial

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, jucată contra danezei Caroline Wozniacki. Românca a fost învinsă în trei seturi, scor 2-1 la seturi.

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open - Reuters

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, jucată contra danezei Caroline Wozniacki. Românca a fost învinsă în trei seturi, scor 2-1 la seturi pentru adversara sa.

Simona Halep a pierdut finala de Australian Open de la Melbourne după un joc extrem de disputat, în 3 seturi. În urma înfrângerii, românca a cedat şi poziţia de numărul 1 în topul WTA.

Lider mondial devine chiar adversara sa din acest meci, Caroline Wozniacki. Daneza a câştigat greu primul set, la tiebreak, scor 7-6. În cel de-al doilea set s-a impus Halep, după ce a reuşit un break pe serviciul adversarei, la scorul 4-3 în favoarea sa. Românca a câştigat cu 6-3.

Cel de-al treilea set a revenit însă danezei. Wozniacki a reuşit un break la începutul setului, când s-a distanţat la 2-0. Simona a reuşit să câştige la rândul său un break, dar situaţia s-a repetat la următorul ei serviciu, când a pierdut, iar scorul a devenit 3-1.

Românca a reuşit din nou break şi a reuşit să întoarcă rezultatul. A ajuns în avantaj, la scorul de 4-3. Însă a pierdut din nou pe serviciul său, iar scorul a devenit 4-4.

Wozniacki a câştigat propriul serviciu, 5-4. Apoi s-a impus pe serviciul româncei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open şi pierde poziţia de lider mondial