Antena Meniu Search
x

Simona Halep, fericită după ce a demolat-o pe Pliskova, la Australian Open: "E un secret, nu pot să vă spun. Data viitoare poate își va da seama!"

Simona Halep este mai fericită ca niciodată, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova şi s-a calificat, în premieră, în semifinale la Australian Open.

Simona Halep este mai fericită ca niciodată, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova şi s-a calificat, în premieră, în semifinale la Australian Open.

La finalul partidei, românca a spus că dorește să ia fiecare meci în parte și deja își face planul pentru partida cu Angelique Kerber.

"Mă bucur mult că sunt în semifinale. Am mai fost în 2008, la juniori. E un sentiment plăcut. Este minunat să joc pe această arenă. Nu a fost cel mai bun start de meci, dar am știut că a trebuit să mă deplasez mai bine și să nu mai ratez. A început să deschid terenul, am servit bine. Totul a mers conform planului. 

Cred că sunt solidă la retur. Antrenez asta. E foarte important pentru mine să fac adversarul să se teamă. M-am bucurat că am început să o trimit în spatele terenului. E un secret, nu pot să vă spun cum citesc serviciul. Data viitoare poate își va da seama", a spus Simona Halep.

Despre meciul cu Angelique Kerber, sportiva din Constanţa a mărturisit că o sa fie diferit.

"Kerber pune multe mingi în teren, se deplasează bine. Trebuie să domin meciul. Vreau să mă bucur de această fază a competiției. Derren mă ajută foarte mult să mă relaxez în timpul meciurilor. Intru mereu fericită pe teren. Îi mulțumesc", a mai spus Simona Halep.

Simona Halep (1 WTA) a învins-o pe Karolina Pliskova (6 WTA) , scor 6-3, 6-2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep, fericită după ce a demolat-o pe Pliskova, la Australian Open: "E un secret, nu pot să vă spun. Data viitoare poate își va da seama!"