Antena Meniu Search
x

Simona Halep a vorbit despre Roland Garros la revenirea în țară: "Nu o să dramatizez"

Liderul WTA, Simona Halep, a vorbit despre participarea la Roland Garros, miercuri, cu ocazia revenirii în ţară.

Jucătoarea româncă a declarat că nu simte nicio presiune, deși rezultatele din ultima perioadă nu au fost foarte bune.

"Nu a fost o perioadă prea reuşită, pentru că nu m-am antrenat, nu am fost pregătită fizic. De aici şi rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng şi nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult şi o să fie bine. Abia aştept să joc pe zgură, am avut rezultate bune anul trecut, merg cu încredere, dar vom vedea ce va fi. Nu simt nicio presiune în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, nici presiunea punctelor. Vreau doar să mă antrenez, să fiu pregătită fizic şi să joc ceea ce ştiu eu să joc", a declarat Halep, la revenirea în ţară, informează digisport.ro.

Halep a mai spus că de mâine va începe să se antreneze. "Nu voi lua pauză. Am avut destulă pauză. Chiar de mâine o să încep să mă antrenez. Sunt obosită de pe drum, dar în rest sunt bine", a explicat Halep.

Sâmbătă, Simona Halep a fost învinsă, cu 3-6, 6-2, 6-3, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 32, în turul al treilea al Miami Open, iar o zi mai târziu, ea şi Irina Begu au părăsit şi competiţia de dublu, după o înfrângere, cu 7-6 (3), 2-6, 8-10, suferită în faţa echipei Raquel Atawo/Anna-Lena Groenefeld (SUA/Germania), în optimi.

După FedCup, Simona Halep va participa la primul turneu pe zgură din acest an, Porsche Tennis Grand Prix, de la Stuttgart.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Sport » Simona Halep a vorbit despre Roland Garros la revenirea în țară: "Nu o să dramatizez"