Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid: "E o victorie mare şi sunt foarte fericită"

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid, după ce a învins-o pe Saisai Zheng, din China, locul 57 WTA.

de Redactia Observator

la 02.05.2021, 21:47

Simona Halep este în optimile de finala ale turneului de la Madrid, după ce a învins-o pe chinezoaica Saisai Zheng - AFP7 / Oscar J. Barroso via Hepta

Halep în optimi, la turneul de la Madrid

Simona Halep: "A fost din nou un meci bun. Am fost concentrată cu adevărat în ultimul ghem şi am vrut să-l termin. Cred că ea a jucat foarte bine în setul al doilea. E o victorie mare şi sunt foarte fericită de asta. Mă simt ca acasă când joc aici şi e întotdeauna o plăcere să revin mereu la Madrid, la Caja Magica. Mă bucur de timpul petrecut aici, am oameni frumoşi în jurul meu, care mă susţin, deci este foarte bine să fiu aici"

Simona Halep s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Madrid, după ce a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Saisai Zheng din China, locul 57 WTA.

Simona Halep a început întâlnirea cu Zheng la fel de bine cum a făcut-o şi în partida anterioară, cu Sara Sorribes Tormo. Dacă în prima manşă, românca a avut o cădere în evoluţie, de la 5-1 la 5-5, în setul al doilea, care putea deveni periculoasă, duminică, ea avut două astfel de momente. În setul al doilea, Zhang a revenit de la 0-3 la 2-3 şi de la 2-5 la 4-5, dar Halep a reuşit în final să-şi ridice nivelul şi se impună fără probleme, totuşi.

Halep va evolua în turul următor cu jucătoarea belgiană Elise Mertens, locul 16 WTA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid: "E o victorie mare şi sunt foarte fericită"