Antena Meniu Search
x

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Transylvania Open. Românca a avut nevoie de timeout medical după primul set

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, de la Cluj-Napoca, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 21:08

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Transylvania Open. Românca a avut nevoie de timeout medical după primul set
- Shutterstock

Halep s-a impus în turul doi în faţa rusoaicei Varvara Graceva, numărul 81 mondial, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 13 minute. Halep a câştigat primul set în 39 de minute, cu 6-4, ea reuşind două breakuri în primul ghem şi la 2-2, dar şi pierzând un serviciu la al doilea ghem. La finalul primului set, românca a avut nevoie de un timeout medical la vestiare, ea acuzând probleme în zona lombară.

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe Jaqueline Cristian

 În setul doi, Simona Halep nu i-a dat şanse adversarei sale să revină şi s-a impus cu 6-2, în 34 de minute. Românca a făcut de două ori break. În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe Jaqueline Cristian, numărul 105 mondial. Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Simona Halep s-a calificat în sferturi la Transylvania Open. Românca a avut nevoie de timeout medical după primul set