Antena Meniu Search
x

Simona Halep s-a complicat în primul meci de la Madrid. Cum explică jucătoarea din România căderea din setul secund

Simona Halep şi-a complicat singură viaţa în setul secund al partidei cu Sara Sorribes Tormo, deşi meciul din primul tur al Madrid Open trebuie să fie nimic mai mult decât un antrenament de acomodare în acest turneu.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 30.04.2021, 17:41

Simona Halep în timpul antrenamentelor, la Mutua Madrid Open
Simona Halep a câştigat primul meci de la Madrid Open - Hepta / AFP7 / Rob Prange

Spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 46 WTA, a revenit în setul secund de la 1-5 la 5-5, după ce Simona Halep câştigase primul set fără drept de apel: 6-0.

Jucătoarea din România a reuşit să se replieze şi să evite un set decisiv şi spune că şi-a pierdut concentrarea în finalul setului secund.

"A fost un meci bun, deşi în finalul setului secund probabil nu am fost concentrată suficient, dar şi ea a revenit foarte puternic. Sunt fericită să fiu din nou la Madrid, este foarte frumos să joc din nou pe arena centrală şi, cu spectatori, este uimitor. Mi-au lipsit foarte mult şi le mulţumesc că au venit. Iubesc Madridul şi simt în acelaşi timp iubirea Madridului. Nu mă concentrez pe obiective acum, mă concentrez doar pe modul în care joc, iau meci cu meci şi sper să câştig câteva", a spus Halep, la interviul după joc.

Simona Halep, singura româncă rămasă în competiţie

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, vineri, în turul al doilea al Madrid Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-0, 7-5, pe spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 46 WTA.

Simona Halep a fost aproape imbatabilă până 6-0, 5-1, moment în care ceva s-a rupt în evoluţia ei şi Sorribes Tormo a egalat la 5. În cele din urmă, românca a închis meciul cu 7-5, după o oră şi 23 de minute de joc.

În turul al doilea, Halep va evolua cu poloneza Magda Linette, locul 48 WTA, sau cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 57 WTA.

Simona Halep a rămas singura româncă de pe tabloul principal de simplu. Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan au fost toate eliminate în primul tur de la Madrid Open.

Simona Halep a câştigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 şi 2017, dar a disputat şi alte două finale, una pierdută în 2014 în faţa rusoaicei Maria Şarapova şi alta în 2019, cedată în faţa olandezei Kiki Bertens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep s-a complicat în primul meci de la Madrid. Cum explică jucătoarea din România căderea din setul secund