Antena Meniu Search
x

Simona Halep, ședință foto cu trofeul de la Wimbledon: ”Noul meu prieten”

Simona Halep apare într-o serie de fotografii oficiale ale turneului de la Wimbledon, cu trofeul Marelui Șlem. Pozele au fost făcute duminică, la o zi după marea victorie în fața Serenei Williams.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 14.07.2019, 20:21

Simona Halep apare într-o serie de fotografii ale turneului de la Wimbledon, cu trofeul Marelui Șlem. Ședința foto a fost făcută duminică, la o zi după marea victorie în fața Serenei Williams.

La tradiționala ședință foto a campioanei de la Wimbledon, Simona Halep nu e costumată sport, ci poartă o rochie culoare magenta. Are în mâini trofeul mult râvnit câștigat duminică.

Românca a pozat la arena pe care a învins-o pe Serena Williams în finală, la clubul exclusivit din care face parte după victorie, dar și la panoul cu numele câștigătoarelor Marelui Șlem de la Wimbledon.

Simona Halep a postat fotografiile și pe contul ei de Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea de pe Twitter a Simonei Halep

Simona Halep a obținut la Wimbledon cel de-al doilea titlul de Mare Șlem din carieră. Ea va reveni luni în România, în cursul după-amiezii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep, ședință foto cu trofeul de la Wimbledon: ”Noul meu prieten”