Antena Meniu Search
x

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, victorii la Wimbledon. Au meci direct în turul II

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, două dintre româncele aflate pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon, au debutat cu dreptul în al treilea Grand Slam de tenis al anului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.07.2019, 17:40

Halep şi Buzărnescu, victorii complicate în primul tur la Wimbledon
Mihaela Buzărnescu şi Simona Halep îşi măsoară forţele în meci direct la Wimbledon - Facebook

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, două dintre româncele aflate pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon, au debutat cu dreptul în al treilea Grand Slam de tenis al anului.

Simona, locul 7 mondial, a avut ceva emoţii în confruntarea cu Aliaksandra Sasnovich, din Belarus, locul 38 mondial. Asta în ciuda faptului că jucătoarea din Belarus venea după cinci înfrângeri consecutive, Aliaksandra nereuşind o victorie de aproape două luni.

Simona Halep - Mihaela Buzărnescu, meci direct în turul II la Wimbledon

Plusul de experienţă la nivel înalt şi-a spus cuvântul, iar Simona s-a impus, cu 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 38 de minute şi în care românca a fost obligată să revină de la 2-5 în setul al doilea pentru a evita emoţiile unui decisiv.

În turul al doilea de la Wimbledon, Simona Halep dă piept cu nimeni alta decât Mihaela Buzărnescu, locul 53 mondial. Mihaela s-a impus, cu un dublu 6-4, în confruntarea cu americanca Jessica Pegula, locul 72, la capătul unui meci care a durat o oră şi 23 de minute.

Mihaela a fost condusă cu 2-0 şi cu 3-2 în primul set, iar în al doilea act a avut mari emoţii după ce a condus cu 4-0 şi a fost egalată la 4.

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu şi-au asigurat câte 70 de puncte WTA, iar acum aşteaptă confruntarea directă din turul al doilea. Simona şi Mihaela nu s-au mai întâlnit în meci direct de 11 ani, din 2008, din Italia, când Simona s-a impus clar, scor 6-3, 6-0.

Elena Gabriela Ruse, Monica Niculescu, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea sunt celelalte reprezentante ale României de pe tabloul de simplu feminin, în timp ce luni seara urma să intre în competiţie şi Marius Copil, singurul reprezentant al României de pe tabloul de simplu masculin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, victorii la Wimbledon. Au meci direct în turul II