Antena Meniu Search
x

Simona Radiș a fost declarată sportiva anului la Gala Canotajului Românesc 2023. An de excepție, cu performanţe remarcabile

Clubul Diplomatic din București a găzduit miercuri Gala Canotajului Românesc 2023, un eveniment ce a onorat excelența în canotajul românesc. Prezent la eveniment Alteța Sa Regală, Principele Consort Radu a adresat cuvinte de apreciere pentru performanțele remarcabile ale sportivilor români.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 22:29

Simona Radiș a fost declarată sportiva anului
Simona Radiș a fost declarată sportiva anului - Facebook Federaţia Română De Canotaj

Simona Radiș a fost declarată sportiva anului la Gala Canotajului Românesc 2023. De asemenea, Alteța Sa Regală, Principele Consort Radu, a oferit un trofeu special Biancăi Camelia Ifteni, medaliată cu aur la Campionatele Mondiale de Juniori de la Paris, evidențiind astfel contribuția esențială a tinerilor sportivi în peisajul canotajului românesc.

Simona Radiș, declarată sportiva anulu

Federația Română de Canotaj a înregistrat un an de excepție în 2023, cu 39 de medalii obținute la competițiile internaționale de prestigiu și cu 11 bărci calificate pentru JO Paris 2024. Performanțele remarcabile au inclus 5 medalii de aur și o medalie de argint la Campionatele Europene, precum și două medalii de aur, o medalie de argint și două medalii de bronz la Campionatele Mondiale.

În cadrul Galei, au fost onorați nu doar sportivii de elită, ci și membrii echipelor tehnice, antrenorii, personalul medical și partenerii Federației Române de Canotaj.

De asemenea, titlul de Sportivul Anului 2023 în canotajul românesc a fost acordat Simonei Radiş.

Evenimentul a fost marcat și de premiile acordate, în prezența Elisabetei Lipă. Șefa Agenției Naționale pentru Sport, partenerilor privați ai Federației, antrenorilor, consultanților de imagine și altor figuri-cheie care au contribuit la dezvoltarea și performanța canotajului românesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Simona Radiș a fost declarată sportiva anului la Gala Canotajului Românesc 2023. An de excepție, cu performanţe remarcabile