Antena Meniu Search
x

Sorana Cîrstea, eliminată la Australian Open. A fost învinsă în trei seturi, 6-2, 4-6, 3-6, de Yulia Putintseva. Meciul fusese întrerupt din cauza ploii

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Australian Open, după ce a fost învinsă în trei seturi de Yulia Putintseva, din Kazakhstan. Anterior, tot în turul inaugural, Ana Bogdan și Jaquelin Cristian au părăsit la rândul lor primul Grand Slam al anului.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 15:02

Sorana Cîrstea, eliminată la Australian Open de Yulia Putintseva
Sorana Cîrstea, eliminată la Australian Open. A fost învinsă în trei seturi, 6-2, 4-6, 3-6, de Yulia Putintseva. Meciul fusese întrerupt din cauza ploii - Profimedia

Sorana Cîrstea e a treia româncă eliminată la Australian Open, după Jaqueline Cristian și Ana Bogdan. Patricia Țig urmează să joace cu Zhang, iar Irina Begu cu Elizabeth Mandlik.

Sorana Cîrstea - Yulia Putintseva 6-2, 4-6, 3-6 în primul tur la Australian Open

Yulia Putintseva (47 WTA) s-a impus în fața româncei cu 2-6, 6-4, 6-3, la capătul unui meci ce a durat o oră și 51 de minute, întrerupt aproape două ore și jumătate din cauza unei furtuni. În momentul în care partida a fost oprită, Sorana Cîrstea conducea cu 6-2, 2-1, după un prim set dominat de româncă, în care a câștigat toate game-urile pe serviciul adversarei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

La reluare, Cîrstea a avut două mingi de break, însă nu a reușit să le valorifice, cedând apoi serviciul în game-ul imediat următor. Putintseva a egalat la seturi, iar în decisiv, după 6 game-uri echilibrate, fără break, a profitat de câteva erori ale româncei și a închis meciul câștigând 4 game-uri consecutive și valorificând prima minge de meci.

Karolina Pliscova, adversara Yuliei Putintseva în turul doi la Australian Open

În turul doi, Putintseva va juca în compania Karolinei Pliscova, favorita numărul 30 a competiției. La Melbourne se mai află în competiție Patricia Țig, care joacă marți împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (22 WTA) și Irina Begu, al cărei meci împotriva americancei Elizabeth Mandlik a fost amânat până miercuri din cauza condițiilor meteo.

Pentru prezența în primul tur al competiției de la Melbourne, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 10 puncte WTA și 73.313 dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Sorana Cîrstea, eliminată la Australian Open. A fost învinsă în trei seturi, 6-2, 4-6, 3-6, de Yulia Putintseva. Meciul fusese întrerupt din cauza ploii