Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Roșu, între atracție și invidie

Savanţii din Marea Britanie susțin că femeile devin brusc geloase în momentul în care văd alte femei care poartă roşu, pentru că le consideră un pericol.

Vezi și

Savanţii din Marea Britanie susțin că femeile devin brusc geloase în momentul în care văd alte femei care poartă roşu, pentru că le consideră un pericol. Bărbaţii, în schimb, consideră că roşul este foarte sexy. 

Roxana Nemeş îşi ştie bine calităţile. Iar roşul, spune ea, le scoate în evidenţă. De fapt, e un sentiment universal, au descoperit cercetătorii britanicii. Femeile care poartă roşu se simt altfel. Mai puternice, mai sigure.

Pe de altă parte, bărbaţii consideră culoarea roşie ca fiind prin definiţie atractivă. Poate de aceea, femeile care poartă roşu devin pe loc ameninţări veritabile pentru celelalte femei.

Studiul britanicilor arată că cele care preferă culoarea roşie domină în relaţiile în care se află şi nu se sfiesc să îşi înşele partenerii. În plus, ar emana mai multă energie sexuală. Specialiştii noştri nu confirmă studiul britanicilor, dar se străduiesc - totuşi - să nu-l desfiinţeze în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » SPECIAL! Roșu, între atracție și invidie