Antena Meniu Search
x

Santiago Bernabeu devine centru de aprovizionare. Va fi punct strategic în timpul stării de urgență

Real Madrid ajută pe toate fronturile în timpul pandemiei de coronavirus. Galacticii au donat o sumă importantă, dar și-au pus și arena la dispoziția autorităților. Stadionul Santiago Bernabeu va fi un centru de aprovizionare pentru spitalele din capitala Spaniei.

de Iulian Focșăneanu

la 26.03.2020, 17:36

Santiago Bernabeu
Santiago Bernabeu, preluat de autorități în timpul pandemiei - Profimediaimages
  • Stadionul Santiago Bernabeu, la dispoziția autorităților spaniole
  • Arena Realului va găzdui donațiile medicale pe timpul pandemiei
  • În Spania au murit peste 4000 de oameni din cauza Covid-19

Real Madrid ajută pe toate fronturile în timpul pandemiei de coronavirus. Galacticii au donat o sumă importantă, dar și-au pus și arena la dispoziția autorităților. Stadionul Santiago Bernabeu va fi un centru de aprovizionare pentru spitalele din capitala Spaniei.

Primăria Madridului cu disperare spații în care să depoziteze donațiile primite în această perioadă, iar în ajutorul ei au sărit oficialii celui mai titrat club din La Liga.

Santiago Bernabeu, preluat de autorități în timpul pandemiei

Momente dificile în Spania, țară lovită din plin de pandemia de Covid-19. Oficialitățile încearcă cu orice preț să reducă numărul infectărilor și au apelat chiar și la ajutorul cluburilor de fotbal. Real Madrid și-a manifestat disponibilitatea și și-a pus la dispoziția autorităților stadionul legendar. Astfel, pe Santiago Bernabeu se vor depozita toate donațiile adresate spitalelor din capitală.

Pe acelaşi subiect

"Real Madrid, în colaborare cu Ministerul Sportului, lansează un proiect strategic pentru aprovizionarea și distribuția echipamentelor medicale care ajută în lupta cu pandemia de Covid-19. Mulțumită colaborarii noastre, stadionul Santiago Bernabeu va fi adaptat pentru a găzdui donațiile", se anunță într-un comunicat preluat de jurnaliștii de la Marca.

Cu două zile în urmă, oficialitățile spaniole anunțau că au primit și o sumă importantă din partea lui Real Madrid. Nici căpitanul galacticilor nu s-a lăsat mai prejos. Sergio Ramos a donat 15.000 de kituri de testare Covid-19, 1000 de echipamente de protecție și 365.571 de măști respiratorii.

Clubul blanco este în doliu de săptămâna trecută, după ce Lorenzo Sanz a decedat. Infectat cu coronavirus, fostul președinte al Realului (1995-2000) a încetat din viață la vârsta de 76 de ani. Este numai una dintre cele peste 4000 de victime înregistrate, în Spania, de la începutul pandemiei. Sunt peste 56.000 de persoane depistate pozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Santiago Bernabeu devine centru de aprovizionare. Va fi punct strategic în timpul stării de urgență