Antena Meniu Search
x

Steaua Bucureşti a promovat în Liga a doua la fotbal, în faţa a sute de susţinători

Steaua Bucureşti, clubul condus, practic, de reprezentanţi ai Armatei Română, a obţinut, duminică seara, promovarea în Liga a doua la fotbal.

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 19:17

  • Steaua Bucureşti, Dacia Unirea Brăila, Corona Braşov, Unirea Dej şi Viitorul Şelimbăr au promovat în Liga a doua la fotbal.

După 2-0 în tur, pe teren propriu, Steaua Bucureşti s-a impus, scor 2-1, şi în meciul retur jucat împotriva celor de la CS Afumaţi, în deplasare, în manşa a doua a barajului pentru promovarea în Liga a doua.

Cei de la CS Afumaţi sperau într-o revenire miraculoasă în faţa celor de la Steaua Bucureşti, însă oaspeţii au rezolvat, practic, soarta promovării încă din minutul 3 al partidei, când Călinţaru a deschis scorul.

Deşi CS Afumaţi a egalat chiar înainte de pauză, prin Popa, gazdele nu au mai avut forţa necesară pentru a întoarce soarta promovării.

Mai mult, pe final, după eliminarea lui Ştefan Stângă, de la gazde, Steaua a scris şi golul victoriei, prin Pacionel, din penalty.

S-au stabilit echipele promovate în Liga a doua la fotbal

Steaua Bucureşti a primit doar câteva bilete pentru returul de la Afumaţi, din cauza dimensiunilor reduse ale arenei, dar sute de susţinători ai echipei din Ghencea au făcut deplasarea şi au creat o atmosferă deosebită în jurul arenei din Afumaţi.

Nu au lipsit incidentele. Avertizate în legătură cu posibilitatea ca sute de susţinători ai Stelei să forţeze intrarea pe stadion, forţele de ordine au organizat mai multe filtre pentru a-i împiedica pe fani să se apropie de stadion.

Alături de Steaua Bucureşti, în Liga a doua au mai promovat Dacia Unirea Brăila, Corona Braşov, Unirea Dej şi Viitorul Şelimbăr. Au retrogradat din Liga a doua în Liga a treia Comuna Recea, CSM Slatina, Pandurii Târgu Jiu, CSM Reşiţa şi Aerostar Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Steaua Bucureşti a promovat în Liga a doua la fotbal, în faţa a sute de susţinători