Antena Meniu Search
x

Steaua şi-a vândut unul dintre cei mai importanţi fundaşi, iar primul meci oficial al acestuia poate fi chiar împotriva lui Messi şi Neymar

Steaua şi-a vândut unul dintre cei mai importanţi fundaşi, iar primul meci oficial al acestuia poate fi chiar împotriva lui Messi şi Neymar. Alin Toşca este încrezător că se va impune la noua sa echipă, Betis Sevilla, în campionatul de fotbal al Spaniei, potrivit unui interviu pentru site-ul fostei sale formaţii.

Steaua şi-a vândut unul dintre cei mai importanţi fundaşi, iar primul meci oficial al acestuia poate fi chiar împotriva lui Messi şi Neymar. Alin Toşca este încrezător că se va impune la noua sa echipă, Betis Sevilla, în campionatul de fotbal al Spaniei, potrivit unui interviu pentru site-ul fostei sale formaţii.

"Merg încrezător în Spania şi cu dorinţa de a arăta că merit să joc. Primera Division este un campionat foarte puternic, cu echipe foarte bine cotate în Europa şi jucători de top. Îmi doresc să fac impresie frumoasă. Betis este un club de tradiţie in Spania, cu foarte mulţi suporteri şi sunt sigur că pretenţiile sunt foarte mari.", a declarat Toşca.

Fotbalistul a comentat posibilitatea de a debuta chiar împotriva Barcelonei, în meciul de campionat de pe 29 ianuarie: "Barcelona este o echipă cu fotbalişti mari, pe care cei mai mulţi dintre noi îi vedem, în mod normal, doar la televizor. Va fi o bucurie pentru mine dacă voi avea şansa să joc din prima şi sper să o fac bine, dacă antrenorul va alege să mă introducă în acel meci."

Fundaşul    a mărturisit că încearcă un sentiment de tristeţe la despărţirea de colegi şi de clubul la care s-a format.

Întrebat care dintre cele patru trofee câştigate la Steaua îi este mai drag, el a răspuns: "Titlul, dar mai ales faptul că, din primul meu sezon la Steaua, am cucerit trei trofee alături de colegi. De asemenea, sunt fericit că am jucat in grupele UEFA Europa League şi, datorită evoluţiilor bune de la Steaua, am ajuns la echipa naţională. Dar cel mai drag îmi este faptul că, fiind un jucător crescut de acest club, am reuşit să ajung, chiar dacă din a doua încercare, să joc pentru Steaua, să câştig trofee aici şi, mai ales, am avut onoarea de a purta şi banderola de căpitan. A fost visul copilăriei mele să joc pentru Steaua şi iată că s-a împlinit!"

El a încheiat cu următorul mesaj: "Vreau să le mulţumesc foarte mult colegilor mei, antrenorilor şi celor din conducerea clubului. Cu ajutorul lor, am câştigat trofee, experienţă în cupele europene şi convocări la echipa naţională. Acest club m-a ajutat să progresez foarte mult şi sunt fericit ca am îmbrăcat tricoul roş-albastru. Sper sa câştige titlul şi să ajungă in UEFA Champions League, iar suporterii să fie alături de ei şi să demonstreze că Steaua este cea mai iubită echipă din România!"

După cum s-a anunţat, Toşca s-a transferat de la Steaua la Real Betis Sevilla, cu care a semnat un contract valabil până în vara anului 2021. Jucătorul de 24 de ani a efectuat vizita medicală şi purta tricoul cu numărul 21 la noua sa echipă.

Alin Toşca a jucat pentru Steaua două 65 de meciuri de campionat, în două sezoane, în ultimul fiind şi căpitanul echipei.

Singurul român care a mai jucat la Betis a fost Iulian Filipescu. Echipa din Sevilla ocupă locul 13 în prima ligă spaniolă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Steaua şi-a vândut unul dintre cei mai importanţi fundaşi, iar primul meci oficial al acestuia poate fi chiar împotriva lui Messi şi Neymar