Antena Meniu Search
x

Steliştii o atacă pe Chelsea cu Piovaccari

Steaua îi pregăteşte specialităţi lui Mourinho! Steliştii o atacă pe Chelsea cu Piovaccari în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor!

Vezi și

Reghe îl aruncă în luptă pe italian, iar Chipciu va fi folosit la mijlocul terenului. În locul suspendatului Bourceanu, Prepeliţă va face pereche cu Pintilii.

Steaua spune adio Europei la Londra! Reghe are meci cu specialul Mourinho. Cu Chelsea, bilanţul Stelei în era Reghecampf este negativ: o victorie la Bucureşti, şi două înfrângeri.

Una la Londra şi una pe Arena Naţională. În ultimele 2 meciuri, Steaua a luat minimum 3 goluri de la jucătorii miliardarului Abramovici.

Reghe îl atacă italieneşte pe Mourinho. Piovaccari e vârf împins, iar Tănase, Chipciu şi Adi Popa vor încerca să ajute. Fără Bourceanu, suspendat, Prepeliţă face cuplu cu Pintilii.

Varela e acum fundaş dreapta, după ce Georgievski a fost făcut avion de Shurle în tur. Steaua poate ajunge ruşinea Europei la Londra. Dacă nu câştigă, devine echipa cu cele mai multe meciuri fără victorie, 23, record absolut în grupele Ligii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Steliştii o atacă pe Chelsea cu Piovaccari