Antena Meniu Search
x

Superstarul brazilian Robinho, nouă ani de închisoare pentru că ar fi participat la batjocorirea unei tinere

Atacantul brazilian Robinho a fost condamnat, joi seara, la nouă ani de închisoare după ce, în 2013, în perioada în care juca la AC Milan, ar fi participat la batjocorirea unei tinere.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 11.12.2020, 11:23

Brazilianul de 36 de ani nu are, în acest moment, niciun angajament
Robinho ar fi batjocorit-o pe tânără în perioada în care evolua la AC Milan - Hepta
  • Atacantul Robinho are 36 de ani.
  • Batjocorirea tinerei s-ar fi produs în 2013.

Şase bărbaţi au fost acuzaţi că, în ianuarie 2013, ar fi batjocorit o tânără albaneză de 22 de ani, într-un club de noapte din Milano.

Conform Fox Sports, Robinho a fost judecat alături de unul dintre prietenii săi, în timp ce ceilalţi patru bărbaţi implicaţi în acest caz au fost judecaţi separat.

Robinho şi prietenul său au fost condamnaţi în noiembrie 2017 la nouă ani de închisoare, însă au contestat sentinţa.

Apelul lor a fost respins, iar joi seara magistraţii au decis să menţină condamnarea la nouă ani de închisoare. În aceste condiţii, Robinho şi reprezentanţii săi mai au doar trei luni la dispoziţie pentru a descoperi noi dovezi care să îl apere pe atacantul brazilian.

Robinho contestă acuzaţiile care i se aduc

Robinho nu contestă că a întreţinut relaţii amoroase cu tânăra de 22 de ani, dar spune că aceasta şi-a dat acordul şi chiar şi-a permis să-i facă o aroganţă precizând că "săraca, era atât de beată încât nu cred că îşi mai aminteşte nimic din ce s-a întâmplat".

Chiar dacă verdictul rămâne definitiv, autorităţile italiene vor avea dificultăţi în a-l trimite pe Robinho după gratii în condiţiile în care Brazilia şi Italia nu au un acord de extrădare.

Robinho (36 de ani) a pus umărul la titlul de campioană a Turciei cucerit de Istanbul Başakşehir la finalul sezonului 2019-2020, dar ulterior şi-a încheiat acordul cu gruparea turcă.

În schimb, în urmă cu două luni a încercat să semneze un contract cu FC Santos, pentru a-şi încheia cariera la gruparea unde a făcut primii paşi în fotbal.

Robinho, numeroase titluri de campion

Din cauza procesului în care era implicat, sponsorii lui FC Santos au făcut presiuni pentru ca echipa să nu semneze un contract cu atacantul de 36 de ani.

De-a lungul carierei, Robinho a evoluat pentru FC Santos, Real Madrid, Manchester City, AC Milan, Guangzhou Evergrande, Atletico Mineiro, Sivasspor şi Istanbul Başakşehir.

A fost dublu campion al Braziliei, cu FC Santos, dublu campion al Spaniei, cu Real Madrid, campion al Italiei, cu AC Milan, campion al Chinei, cu Guangzhou, campion al Turciei, cu Istanbul Başakşehir, şi câştigător al Copei America şi dublu câştigător al Cupei Confederaţiilor, cu naţionala Braziliei, pentru care a înscris 28 de goluri în 100 de selecţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Superstarul brazilian Robinho, nouă ani de închisoare pentru că ar fi participat la batjocorirea unei tinere