Antena Meniu Search
x

Tanase, Bourceanu, Latovlevici si Tatarusanu ar putea pleca de la Steaua, in iarna

Se anunta o iarna grea la Steaua! Presedintele Duckadam este convins ca, indiferent daca Steaua ajunge in grupele Ligii, multi jucatori vor primi cadou un transfer de la Mos Craciun

Vezi și

Va fi o iarna grea la Steaua! Nu s-au anuntat zapezi, dar s-au anuntat transferuri! Chiriches n-a mai plecat in Anglia, dar de sarbatori, Mosul ii va aduce un transfer, este convins Duckadam.  “Pana atunci mai este, nu are rost sa discutam ce se va intampla pana in iarna. Pana atunci, avem un obiectiv sa ajungem in grupele ligii, cel mai important, dupa aia, sigur, se pot face si alte calcule”, a declarat Duckadam.

Tanase, Bourceanu, Latovlevici si Tatarusanu au sanse mari sa-si cumpere si ei bilete de avion la iarna. Le expira contractul si nu vor sa auda de o prelungire. “Noi ne-am asigurat spatele cu jucatori tineri, mai vrem sa aducem, viata merge inainte cu Chiri, Bourceanu sau fara ei, asa e in fotbal”, a adaugat Helmuth Duckadam.

De cinci ani la Steaua, Tatarusanu este cel mai vechi din Ghencea si crede ca este momentul pentru o schimbare. Reghe i-a zis ca doar o oferta fabuloasa din strainatate il poate scoate din poarta Stelei. “Chiar daca ar fi de plecat, mai repede de iarna nu ar putea sa plece, pentru ca nu avem un portar de experienta si valoarea lui. Cu Tatarusanu avem toate sansele sa ajungem in grupe, de aia el trebuie sa ramana”, a zis Duckadam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Tanase, Bourceanu, Latovlevici si Tatarusanu ar putea pleca de la Steaua, in iarna