Antena Meniu Search
x

Tanguy Ndombele, suspendat de Galatasaray pentru "abuz" de fast-food. Meniul de consolare, după eşecul cu Bayern Munchen: burger uriaş, cartofi prăjiţi şi Cola

Jucătorul Tanguy Ndombele nu va mai evolua pentru Galatasaray în curând. Absent de la victoria de sâmbătă din campionat, 1-0 la Rizespor, mijlocaşul francez ar fi fost lăsat în afara lotului profesionist. Potrivit presei turce, jucătorul de 26 de ani, care este împrumutat de la Tottenham în acest sezon, a fost pedepsit pentru obiceiurile sale alimentare proaste.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 16:37

Tanguy Ndombele
Tanguy Ndombele nu va mai evolua pentru Galatasaray - Profimedia

Antrenorul său, Okan Buruk, ar fi aflat că acesta a comandat un meniu cu un hamburger uriaş, cartofi prăjiţi şi o Cola după înfrângerea de săptămâna trecută din Liga Campionilor cu 1-3 în faţa formaţiei Bayern Munchen, în Liga Campionilor.

Tanguy Ndombele, iubitor de fast-food

Un meci în care fostul jucător de la Lyon a intrat pe teren cu zece minute înainte de final. A fost suficient pentru a-l înfuria pe antrenorul său, cu care s-ar fi certat. Buruk ar fi avut cuvinte foarte dure la adresa lui Ndombele, spunându-i că nu va mai juca până când nu va fi într-o formă acceptabilă. La momentul semnării sale, în septembrie, Ndombele ar fi ajuns la Istanbul cu şase kilograme în plus.

Clubul l-ar fi pus la dietă pentru a încerca să-l facă să piardă din grăsimea corporală, relatează news.ro. Dar două luni mai târziu, el cântărea încă peste 80 kilograme, în timp ce Galatasaray a estimat că greutatea sa trebuie să fie la aproximativ 75 kg.

De când s-a mutat în Turcia, Tanguy Ndombele se pare că mănâncă sănătos la club, dar are şi obiceiul de a se dezlănţui acasă şi comandă în mod regulat mâncare de la fast-food până târziu în noapte.

De la sosirea sa, Ndombele a jucat doar 123 de minute în 7 meciuri, în toate competiţiile. Deşi s-a angajat până în vara anului viitor, el ar putea fi trimis înapoi la Spurs în perioada de transferuri din iarnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Tanguy Ndombele, suspendat de Galatasaray pentru "abuz" de fast-food. Meniul de consolare, după eşecul cu Bayern Munchen: burger uriaş, cartofi prăjiţi şi Cola