Antena Meniu Search
x
LIVE

Tragerea la sorți Europa Conference League. West Ham și Fiorentina și-au aflat adversarele în sferturile de finală

Sferturile de finală ale Europa Conference League la fotbal propun dueluri echilibrate, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la Nyon. Belgia este singura ţară cu două reprezentante, Anderlecht şi Gent. Anderlecht, fosta adversară a formaţiei FCSB în faza grupelor, va juca în sferturi contra vecinilor olandezi de la AZ Alkmaar, o altă cunoştinţă recentă a fotbalului românesc (adversara echipei CFR Cluj în sezonul trecut). Gent va primi replica echipei West Ham United, care a s-a aflat în grupă cu FCSB în acest sezon, transmite Agerpres.

De Redactia Observator la 17.03.2023, 16:28

Un alt sfert de finală le va opune pe Lech Poznan (locul 3 în Polonia) şi pe Fiorentina. FC Basel va întâlni în sferturi echipa franceză OGC Nice. În semifinale, West Ham o poate întâlni pe Anderlecht, formaţii care s-au aflat în aceeaşi grupa la actuala ediţie.

Finala celei de-a doua ediţii a competiţiei se va disputa pe 7 iunie, pe Eden Arena din Praga, iar ambasador al finalei este fostul internaţional ceh Vladimir Smicer. La ediţia inaugurală, AS Roma a învins-o în finală pe Feyenoord cu 1-0.

Programul sferturilor şi semifinalelor

SFERTURI DE FINALĂ (turul - 13 aprilie, returul - 20 aprilie)

Pe acelaşi subiect
  • Lech Poznan - Fiorentina
  • KAA Gent - West Ham United
  • RSC Anderlecht - AZ Alkmaar
  • FC Basel - OGC Nice

SEMIFINALE (turul - 11 mai, returul - 18 mai)

  • Lech Poznan/Fiorentina - FC Basel/OGC Nice
  • KAA Gent/West Ham United - RSC Anderlecht/AZ Alkmaar

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Tragerea la sorți Europa Conference League. West Ham și Fiorentina și-au aflat adversarele în sferturile de finală