Antena Meniu Search
x

Transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham a picat!

Lovitura de teatru in cazul transferului lui Vlad Chiriches la Tottenham. Din inchisoare, Gigi Becali a zis Nu! si mutarea a cazut in ultima clipa. Chiriches va mai ramane la Steaua cel putin pana la iarna.

Vezi și

Anuntat ca si facut, transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham Hotspur a cazut pe ultima suta de metri. Internationalul roman nu va mai ajunge sa joace pe White Hart Lane din cauza unui amanunt care l-a facut pe patronul Stelei, Gigi Becali, sa ia foc si sa contramandeze totul.

Din inchisoare, Becali a aflat de ultimatumul dat de clubul londonez pentru finalizarea transferului si, chiar daca era vorba de 8 milioane de euro, patronul Stelei a pus orgoliul pe primul loc. “Nu asteapta Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate sa astepte o zi? Atunci Chiriches nu mai este de vanzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept asa ceva”, a spus Gigi Becali, conform Gazetei Sporturilor.

Reactia uluitoare i-a luat prin surprindere pe cei din staff-ul Stelei, care au fost nevoiti sa-l anunte pe Chiriches ca va mai ramane la Steaua cel putin pana la iarna. Daca ar plecat la Londra, Vlad Iulian Chiriches ar fi devenit cel mai scump fotbalist roman din toate timpurile, plecat din campionatul nostru, la o valoare mai mult decat dubla decat transferul lui Gica Hagi la Real Madrid, in 1990.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham a picat!