Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Turcii vor ca fotbalul să învingă coronavirusul. "În caz contrar, va exploda numărul de divorțuri"

Meciurile din campionatul Turciei continuă să se dispute și în timpul pandemiei de COVID-19. Președintele clubului Trabzonspor este convins că decizia luată de Federație este una extrem inspirată. Ahmet Agoglu asigură că s-au salvat astfel și foarte multe căsnicii.

de Iulian Focșăneanu

la 18.03.2020 , 15:48

Fani Trabzonspor
Turcii vor să joace fotbal de frica divorțurilor - Profimediaimages
  • Turcii vor să nu se suspende campionatul de frica divorțurilor
  • Președintele clubului Trabzonspor a făcut o declarație amuzantă
  • În Turcia sunt 98 de cazuri confirmate de coronavirus

Meciurile din campionatul Turciei continuă să se dispute și în timpul pandemiei de COVID-19. Președintele clubului Trabzonspor este convins că decizia luată de Federație este una extrem inspirată. Ahmet Agoglu asigură că s-au salvat astfel și foarte multe căsnicii. Potrivit acestuia, numărul divorțurilor ar fi fost unul istoric.

Declarațiile făcute au stârnit multe zâmbete atât în rândul fotbaliștilor, cât și al fanilor. Totuși, statisticile făcute în China îi dau dreptate.

Meciurile de fotbal reduc numărul de divorțuri în Turcia

Articolul continuă după reclamă

Conducătorii Federației de Fotbal a Turciei evită să suspende competiția internă. Situația este aplaudată mai ales de conducătorii cluburilor, care continuă să primească sume importante din drepturile TV. Președintele lui Trabzonspor a găsit chiar și un atuu pe plan social. 

Pe acelaşi subiect

"La noi, fotbalul este cel care le permite oamenilor să se liniștească, să scape de stres. Consecințele se vor vedea dacă suspendăm campionatul pe o lungă perioadă. După o lună fără fotbal nu am mai avea suficienți judecători care să pronunțe divorțurile", a declarat Ahmet Agoglu.

Reacția avută de oficialul liderului din Super Lig poate avea un sâmbure de adevăr. Chinezii au anunțat că numărul divorțurilor a crescut după începutul pandemiei de COVID-19. Au luat hotărâri extreme mai ales cuplurilor care au stat în izolare la domiciliu. Explicația oficialităților a fost clară: soții petrec prea mult timp împreună din cauza carantinei.

În unele localități din China au fost impuse limite de zece cereri de divorț pe zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Turcii vor ca fotbalul să învingă coronavirusul. "În caz contrar, va exploda numărul de divorțuri"