Antena Meniu Search
x

UFC-ul se întoarce în Brazilia cu o gală specială

UFC-ul se întoarce în Brazilia cu o gală specială, în care Lyoto Machida se bate în main-event cu olandezul de origine armeană, Gegard Mousasi. O puteţi vedea în direct la GSP TV pe 16 februarie.

Vezi și

 Lyoto Machida se bate la el acasă, în Brazilia, cu olandezul de origine armeană, Gegard Mousasi, la Jaragua do Sul. Amândoi sunt foşti campioni. Machida a deţinut centura categoriei semigrea din UFC.

Mousasi a fost campion la aceeaşi categorie în Strikeforce. Lupta din UFC-ul din Brazilia se va desfăşura la categoria mijlocie, acolo unde Machida luptă pentru a doua oară în carieră, iar Mousasi revine după aproape şase ani de pauză.

Machida a debutat cu victorie la mijlocie. L-a învins anul trecut pe Mark Munoz. Mousasi a fost aproape de cea mai importantă luptă din cariera lui. Trebuia să-l întâlnească în aprilie 2013 pe Alexander Gustafsson.

Suedezul s-a accidentat însă şi i-a lăsat locul lui Ilir Latifi. Mousasi a câştigat prin decizie unanimă. UFC-ul din Brazilia va fi transmis în direct la GSP TV pe 16 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » UFC-ul se întoarce în Brazilia cu o gală specială