Antena Meniu Search
x

Simona Halep și-a luat un bolid care costă cât CINCI APARTAMENTE în Bucureşti

Simona Halep şi-a tras bolid care costă cât cinci apartamente în Capitală! Tenismena se poate mândri cu cel mai nou model Mercedes AMG S cabriolet, automobil ce valorează nu mai puţin de 200.000 de euro!

Sursă foto: Cancan.ro

Simona Halep şi-a tras bolid care costă cât cinci apartamente în Capitală! Tenismena se poate mândri cu cel mai nou model Mercedes AMG S cabriolet, automobil ce valorează nu mai puţin de 200.000 de euro, scrie cancan.ro

Asta pe lângă colecţia impresionantă de maşini, de aproape un milion de euro, printre care se numără: un Range Rover Sport, un Mercedes Benz S 350 Blutec în valaore de 100.000 de euro, un Porsche Panamera 4S, Mercedes Benz S 500 4 matic, un Porsche Cayenne S şi un Mercedes Benz Gle 350D 4 Matic.

Ce să mai! O colecţie demnă de toată invidia!

Simona va împlini 26 de ani la sfârşitul lunii septembrie şi se poate lăuda deja cu o avere de aproape 15 milioane de dolari, câştigaţi numai din performanţele în tenis! 

Recent, tânăra milioanară a hotărât să investească întro echipă de hochei de gheaţă, convinsă să facă acest pas de către Ion Ţiriac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Simona Halep și-a luat un bolid care costă cât CINCI APARTAMENTE în Bucureşti