Antena Meniu Search
x

Video Ultima şansă pentru Simona Halep: sportiva a depus apel la TAS. Pedeapsa i s-ar putea reduce la 2 ani, dintre care unul a trecut deja

Ultima şansă pentru Simona Halep! Fostul număr unu mondial a contestat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv suspendarea de patru ani primită pentru dopaj.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 24.10.2023, 20:31

Vezi și

Avand in vedere ca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane cauza se reia, iar partile pot prezenta probe noi, speciliastii in tenis sunt de părere ca sunt sanse ca pedeapsa Simonei sa fie redusa. O varianta ar fi de la patru la doi ani, dintre care deja un an a trecut. Asta daca va reusi cumva sa convinga arbitrii ca dopajul nu a fost intentionat.

Halep a fost găsită vinovată pentru două capete de acuzare la US Open, anul trecut

Asta cer avocatii lui Halep, ca procesul sa fie reluat de la 0 si decizia ITIA sa fie ignorata. ITIA are termen o lună pentru a-şi prezenta punctul de vedere, apoi judecătorii vor stabili data audierii Simonei. Deocamdata nu poate fi estimata perioada de timp in care TAS va lua decizia finala, dar nu poate fi mai devreme de cateva luni.

Halep a fost gasita vinovata pentru doua capete de acuzare la US Open anul trecut - dopaj cu Roxadustat și nereguli în privința pașaportului biologic. Fostul lider mondial a castigat în cariera 24 de trofee, dintre care doua de Grand Slam, si peste 40 de milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Ultima şansă pentru Simona Halep: sportiva a depus apel la TAS. Pedeapsa i s-ar putea reduce la 2 ani, dintre care unul a trecut deja