Antena Meniu Search
x

Ultimele declaraţii ale doctorilor despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Reprezentanţii spitalului din Grenoble, unde Michael Schumacher este internat din 29 decembrie, de când s-a accidentat grav la cap, au oferit o declaraţie cu privire la situaţia medicală a fostului pilot de Formula 1.

Potrivit Daily Star, un reprezentant al spitalului a transmis mass-media că Schumacher este în viaţă, iar doctorii încearcă să-l trezească din coma indusă. Această reacţie vine după ce săptămâna trecută au apărut zvonuri conform cărora Michael Schumacher ar fi murit! 

Jurnaliştii de la The Telegraph au anunţat că Michael Schumacher a clipit şi că începe să răspundă la stimuli. Managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a spus că "Sedarea lui Michael a fost redusă pentru a-i uşura procesul de trezire, care ar putea dura o perioadă mai lungă de timp". 

Pe 29 decembrie, Schumacher şi-a pierdut echilibrul în timp ce era la schi şi s-a lovit cu capul de o stâncă. De atunci, fostul mare pilot de Formula 1 se află în comă indusă la spitalul din Grenoble, iar acum doctorii încearcă să-l trezească. 

foto: telegraph.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Ultimele declaraţii ale doctorilor despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher