Antena Meniu Search
x

Un patinator rus şi-a fluturat degetele mijlocii după ce a câştigat semifinala cu SUA, apoi a cerut iertare - VIDEO

Patinatorul Daniil Aldoşkin a câştigat, marţi, cu echipa Rusiei, semfinala probei de patinaj viteză urmărire pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 16.02.2022, 16:17

Un patinator rus şi-a fluturat degetele mijlocii după ce a câştigat semifinala cu SUA, apoi a cerut ieratre - VIDEO
- Captura Twitter

Luat de val după ce a trecut linia de sosire, rusul a ridicat ambele deget mijlocii în aer, un gest făcut la adresa rivalilor din echipa SUA. După ce şi-a dat seama ce a făcut, Aldoşkin a cerut iertare, informează lequipe.fr. "Îmi pare rău dacă asta a jignit pe cineva. Mi-am aruncat âminile în aer, aceasta este prima mea medalie, primele mele Jocuri Olimpice", a spus el.

Alexei Kravţov, preşedintele Federaţiei Ruse de Patinaj, şi-a cerut şi el scuze, dar l-a apărat pe sportiv: "Emoţiile au ieşit la suprafaţă, nu a fost niciun subînţeles în această acţiune. Ne pare rău dacă cineva a perceput altfel această situaţie." În finală, Rusia a cucerit medalia de argint, fiind învinsă de Norvegia. Americanii au luat medaliile de bronz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Un patinator rus şi-a fluturat degetele mijlocii după ce a câştigat semifinala cu SUA, apoi a cerut iertare - VIDEO