Antena Meniu Search
x

Următorul pas din cariera lui Messi, după încheierea sezonului din SUA: rămâne la Inter Miami sau revine la Barcelona?

Lionel Messi nu se va alătura unei alte echipe sub formă de împrumut când se va încheia sezonul din Major League Soccer, spune Guillem Balague, un important jurnalist spaniol, citat de BBC.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 09:20

Messi, la Inter Miami
Messi, la Inter Miami - Profimedia

Lionel Messi va rămâne la Inter Miami, susţine presa spaniolă. Numele căpitanului echipei Inter Miami, în vârstă de 36 de ani, a fost asociat cu o revenire la Barcelona şi cu un transfer în Saudi Pro League.

Messi rămâne la Inter Miami

Inter Miami a ieşit din cursa pentru play-off după înfrângerea de sâmbătă cu 1-0 în faţa celor de la FC Cincinnati, iar sezonul lor se încheie pe 21 octombrie, relatează news.ro.

După încheierea sezonului regulat din MLS, Argentina are meciuri de calificare la Cupa Mondială împotriva Uruguayului şi Braziliei pe 17 şi 22 noiembrie, iar Messi este aşteptat apoi să îşi ia o lună de vacanţă.

"Messi va avea în jur de o lună de vacanţă, ca şi alţi fotbalişti. Aşa că uitaţi de orice mutare în Arabia Saudită sau altele similare", a afirmat Balague.

El se va întoarce apoi pentru pre-sezon la Miami, noul sezon din MLS urmând să înceapă în februarie. Septuplul câştigător al Balonului de Aur a venit la Inter Miami de la Paris St-Germain în luna iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Următorul pas din cariera lui Messi, după încheierea sezonului din SUA: rămâne la Inter Miami sau revine la Barcelona?