Antena Meniu Search
x

VESTEA TERIBILĂ primită de Simona Halep, cu doar câteva ore înaintea debutului Indian Wells!

Simona Halep este distrusă. Sportiva noastră a primit o veste teribilă cu doar câteva ore înaintea meciului împotriva croatei Donna Vekic, în turul doi la Indian Wells. 

Simona Halep este distrusă. Sportiva noastră a primit o veste teribilă cu doar câteva ore înaintea meciului împotriva croatei Donna Vekic, în turul doi la Indian Wells. 

Bunicul sportivei a încetat din viaţă, anunţul fiind făcut de Simona pe Facebook. 

”Papu... un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta... Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț.

Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp - și spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reușit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit și nu am cedat niciodată... și m-a prețuit. Mereu ne-a prețuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândețe, apreciere și admirație.

Pe acelaşi subiect

Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur.

Dumnezeu să te odihnească, Papule.

Mereu vei fi în sufletele noastre”, a scris Simona Halep pe pagina ei de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sportiva noastră a reușit însă să treacă peste vestea dureroasă şi s-a impus la debutul la Indian Wells, învingând-o pe Donna Vekici (86 WTA) în două seturi, 6-4, 6-1. Citeşte mai mult aici: Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells. Cine va fi adversara sportivei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » VESTEA TERIBILĂ primită de Simona Halep, cu doar câteva ore înaintea debutului Indian Wells!