Antena Meniu Search
x

VIDEO Acesta este sportul extrem unde campioana lumii are doar 14 ani!

Wind Games este cea mai importantă competiţie a unui sport extrem care are din ce în ce mai mulţi adepţi, mai ales în Asia. Campioana lumii are doar 14 ani!

Wind Games este cea mai importantă competiţie a unui sport extrem care are din ce în ce mai mulţi adepţi, mai ales în Asia. Campioana lumii are doar 14 ani!

Derivat din skydiving, sportul se practică întrun tunel de vânt unde rafalele au 230 km/h, iar fiecare competitor execută o înlănţuire de mişcări acrobatice, o combinaţie de plutire şi dans. Peste 200 de concurenţi au participat la ediţia 2017 a Wind Games, în Catalunia, Spania, în weekendul trecut, iar învingătoarea competiţiei, campioana lumii, a fost declarată Kyra Poh, o puştoaică de doar 14 ani din Singapore.

A fost prima oară când ea a concurat împotriva adulţilor într-un tunel omologat pentru competiţii de seniori, victoria ei fiind cu atât mai surprinzătoare. E a acucerit două medalii de aur, la concursul de viteză, unde un exerciţiu impus trebuie realizat cât mai repede, şi la freestyle, unde, într-un timp stabilit, trebuie să execute ce mişcări doreşte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » VIDEO Acesta este sportul extrem unde campioana lumii are doar 14 ani!