Antena Meniu Search
x

VIDEO Au şi ei HULIGANII lor! Iată echipa împotriva căreia, de frică, nu joacă nimeni, astfel că e prima în clasament

Se numeşte Canelas 2010 şi joacă în a patra divizie portugheză. Nimeni nu vrea să joace împotriva acestei formaţii, de frica violenţelor huliganilor care evoluează aici.

Astfel, formaţia din Porto e prima în clasament, după ce a câştigat ultimele 11 meciuri cu 3-0. Şi fără să fie nevoie să mai iasă pe teren: niciun adversar nu s-a prezentat la meci. Au preferat să plătească o amendă de 750 de euro, decât să joace contra formaţiei formată din şefii Super Dragoes, principalul grup de suporteri radicali ai lui FC Porto.

"Suferim accidentări, arbitrii sunt intimidaţi şi nu scriu nimic în raportul de joc. Nimeni nu ia vreo măsură.", a declarat unul dintre preşedinţii de club din aceeaşi divizie. După ce au solicitat prezenţa poliţiei la meciurile lui Canelas, fără să obţină acest lucru, 12 dintre cele 13 echipe rivale din aceeşi ligă au decis să nu se mai prezinte la meciuri.

El Candal, formaţia care are cu Canelas cea mai mare rivalitate e singura care a anunţat că nu se va prezenta la meciul direct, pe 15 februarie.

VIDEO CU AGRESIUNILE CELOR DE LA CANELAS, ÎN CAMPIONATUL TRECUT

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » VIDEO Au şi ei HULIGANII lor! Iată echipa împotriva căreia, de frică, nu joacă nimeni, astfel că e prima în clasament