Antena Meniu Search
x

Walter Zenga e campion mondial la vaccinare. Antrenorul italian, patru doze de vaccin: "Ce nu faci pentru iubire"

Walter Zenga e campion mondial...la vaccinare. Fostul antrenor de la FCSB sau Dinamo a ajuns la a patra doză. Totul din dragoste pentru fotbal.

de Redactia Observator

la 04.08.2021, 15:46

Walter Zenga e campion mondial la vaccinare. Antrenorul italian, patru doze de vaccin: "Ce nu faci pentru iubire..."
- Profimedia

Ajuns la 61 de ani, Walter Zenga s-a vaccinat pentru prima dată în martie, pe vremea când era în Dubai. Atunci, antrenorul italian s-a vaccinat cu serul chinezesc Sinopharm, căruia i-a şi făcut reclamă într-o emisiune televizată. Zenga a fost atunci aspru criticat pentru că a făcut publicitatea unui vaccin neautorizat în Uniunea Europeană.

Revenit în Italia, Zenga a fost nevoit să se vaccineze şi cu Pfizer. În caz contrar, nu ar fi putut intra pe niciun stadion. Tehnicianul italian şi-a explicat situaţia într-o postare pe Instagram.

"Există cei care nu vor să se vaccineze, cei care fac rapel şi cei ca mine, care decid să primească a treia şi a patra doză. De ce? Să am permisul verde şi să pot rămâne în Italia pentru a-mi urma iubitul fotbal. Singurul dezavantaj... Va trebui să fac a doua doză abia peste 20 de zile şi voi pierde prima etapă din campionat. Dar ce nu faci pentru iubire...", a scris Zenga pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Walter Zenga e campion mondial la vaccinare. Antrenorul italian, patru doze de vaccin: "Ce nu faci pentru iubire"